luciefeix komentáře u knih
cekala jsem vice , zacatek byl svizny ale pote mi hrdinka prisla krapet na hlavu
šíleně nudné ,otravné , hrdinka ještě větší blbka něž v prvním díle
Knihu všude vychvalují a musím se přidat , kniha vás pohltí a svím příběhem strhne že vše prožíváte s hrdiny , vůbec mi nevadil pohled obou postav , dodava to na kvalite ! :)
šíleně náviková serie !! opět zamotaná hlava a tolik informací !! přečteno za pár hodin ,už škrtám dny do července !!
Začátek velice slibny a něco jiného oproti Crossfire a Barvy lásky , ale ke konci se to maličko pokazilo ,
Styl písma u deníkového záznamu by opravdu chtěl vymyslet maličko jiný . Špatně se čte . Na knihu jsem se chystala docela dlouho mám ji doma už 6měsíců .Prolína se minulost a přítomnost. Dlouho jsem se nesetkala s knihou která by mě zaujmula ale hlavní hrdinové byli absolutní blbci . Caitlin se chovala jako uplná vymatlaná naivní holka bez špetky vlastního rozumu . Slepička co všechno přikejvala . Nick mi byl ze začátku sympatický a říkala jsem si která holka by kvůli facce na něj uvalila zákaz přiblížení ???(vím američané mají divné zvyky) ale když více Nicka poznáme zjištujeme že se choval jako žárlivý namyšlený spratek .Po trestu si uvědomoval co způsobil ale myslím že né dost . Kniha to byla určitě zajímavá a Alex Flinn je mi sympatická . Jen teda u této knihy nepodlehnete achhh ochh Nicku chci tě jak u všech knížek většina čtenářek má ve zvyku . Já beru knihy jako příjemné odreagování a drogu ale že bych slintala nad hrdiny to se mi už 10let nestalo :D
Kniha se dobře čte a vtáhne vás do děje , přeskakování mezi jedním a druhým klukem je krapet divné ale proc ne :) v dnesni době normální
anotace slibuje letni romanek ale dockame se letni praxe v novinach a absolutne pribeh o nicem , jmena velice divny , nevite jestli to je jmeno , prezdivka nebo zena ci muz .
mluvím sprostě ale takhle nemluvi ani nejsprostejsi delnik cela kniha dost na hlavu !!
Kniha mě velice překvapila, byla ze života a platí že člověk pochopí jak někoho měl rád až ho ztratí.
knihu jsem nedočetla, styl psani příšerný, vůbec jsem se nemohla začíst , obálka krásná ale jinac hruza
Druhý díl mě velice překvapil.. bylo tam méně sexu! (konecne ) melo to nejakou hlavu a patu :-) Eva je videt ze neco ma v hlavě a neni naivka a slepice. tesim se na treti dil
Na první pohled to vypadá jako kniha plná sexu a orgasmu ale vyklube se z toho příběh o rakovině
Souhlasim s komentařem předemnou . Velice dobře napsana kniha
Souhlasim s recenzemi predemnou . Mota se děj v minulosti a soucastnosti .parkrat mi přislo ze se pomotali stranky v tisku a melo to byt opacne . Z konce nevim co si vzit .muzem si ho jen domyšlet
četla jsem už více knih od letušek a jedině u této jsem cítila negaci a že autorka tu práci nedělala ráda a snažila se ukázat spíše tu špatnou stranu . Na každé práci je něco .
za mě slabší kniha , nepochopila jsem proč si o všem nepromluvili
dlouho mě nějaká kniha takhle nezaujala , hrdinku jsem občas nechápala ale byla mladá , strhující příběh který se odehrává spoustu let