luciefeix komentáře u knih
hezky napsaná kniha doplněná krásnými fotkami a popisem všech asán
první půlka nabitá ale druhá mi uz přišla natahovaná a taková pohádka ikdyž tam byli vážná témata , libilo se mi vidět i hrdiny z prvního dílu
čtivé , do konce jsem netušila kdo by za tím vším mohl stát , pro mě velice dobře propracované
První půlka mě bavila druhá už byla horší a bylo to takové předvídatelné . Ale jináč čtivé
Další skvělí příběh , děj se odehrává 3roky .. hrdinka to nemá lehké ale se vším se popasuje dobře
Velice dobrý příběh o nalezení sama sebe a postavení se na vlastní nohy
pro lidi co podobných knih přečetli více tam není nic nového. :(
do poslední chvíle mě nenapadlo rozuzlení proto jsem na konci byla více překvapená .. čekala jsem že Dare bude něco nadpřirozeného a ona ne :-) těším se na další díl .
zajímavý příběh který ukazuje že se má žít a né jen přežívat
zamotane jmena kazdy s kazdym , kupa deti a je tezke se v tom vyznat .. uz to nema tu stávu jako minulé díli ...první díli jsem cetla nekdy pred 15lety a byl to tedy jiný odvaz
Vždycky jsem měla ráda knihy jako deník nebo psané formou dopisů . Takže nápad že píše Cobainovi nebo Winehouse mi přišel skvělej jenže pojetí bylo nic moc . Prostě tak jako mnoho knih ted mi to přišlo takové nedodělané a patlání o ničem.
rozhovory a zamýšlení nad životem dvou kluku , pro mě o ničem a zbytečné .. nechápala jsem o co celou dobu šlo
Strhující ! Trochu mi to připomínalo Hru lží ale napínavé až do poslední stránky