Lucijáš276 Lucijáš276 komentáře u knih

Spoutaní Spoutaní Gabriella Poole

Za mě opět super. Kniha se rychle čte a čtenář se fakt nestihne nudit! :)

14.06.2021 5 z 5

Vyvolení Vyvolení Gabriella Poole

Od této knihy jsem mnoho nečekala a musím říct, že mě kniha mile překvapila. Byla čtivá a mohu ji za sebe jen doporučit. Jdu na další díl.

14.06.2021 5 z 5

Duchové rodiny Folcroftů Duchové rodiny Folcroftů Darcy Coates

Ale jooo, mě to opět bavilo!:)
Darcy píše tím svým stylem, který se rychle čte a děj ubíhá sám o sobě plynule. Její knihy mě opravdu baví, protože je to takové lehké čtení, u kterého si člověk odpočine a případně úplně vypne. Zároveň si člověk uvědomí, jak i v těch nejtěžších chvílích sourozenci drží spolu, navzájem se povzbuzují a jsou si oporou.
Těším se na další díl!!!:)

04.01.2021 5 z 5

Prorok Prorok Amanda Stevens

Ale jo, dám jí 5 - sice bych nějaké ty výhrady našla, ale zavřu oči a určitě půjdu na další díl! :)

27.10.2019 5 z 5

Třináct relikvií Třináct relikvií Michael Scott

Po pravdě vůbec nevím, co si mám o této knize myslet. Začátek super, ale postupem děje mě kniha začala nudit a celkově mi přišla v určitých pasážích zdlouhavá a nechutná.. Tam, kde bych čekala více rozepsání, tak nebylo a tam, kde by to rozepsání nebylo potřeba, tak zase bylo.. Knihu jsem sice dočetla, ale asi už bych si jí znovu určitě nepřečetla.. Knize dávám 2 hvězdy a tu 3. dávám kvůli obalu..

06.03.2019 3 z 5

Ve znamení sovy Ve znamení sovy Tamara Tainová

Moje druhá kniha, kterou jsem odložila a nedočetla. Nelíbila se mi a nebavila mě. Jedná se o knihu pro silné povahy. Upřímně mám radši knihy s veselým příběhem..

05.03.2019

Tyrolské elegie / Král Lávra / Křest svatého Vladimíra Tyrolské elegie / Král Lávra / Křest svatého Vladimíra Karel Havlíček Borovský

Opět se jedná z mojí strany o povinnou četbu k maturitě. Jedním slovem ,,Nuda”

05.03.2019 1 z 5

Poklad Poklad Kathy Reichs

Ahooj, chci se jen zeptat. Vadí, když jsem nečetla první díl a jdu rovnou na druhej? Jde mi jen o to, jestli to na sebe nějakým způsobem navazuje? Děkuji za odpověď :)

10.11.2017

Horor mezi dunami Horor mezi dunami Maja von Vogel

Upřímně musím říct, že jsem se chvilkami i bála! :D

Bez tebe to není léto Bez tebe to není léto Jenny Han

Tato kniha se mi líbila, ale celkem dost mě tam štvala vzpomínková pasáž ohledně maminky Konráda a Jeremiáše.. Nemám ráda smutnou minulost. Každopádně žádnou jinou výčitku nemám. :)

02.11.2017 3 z 5

Danteho holka Danteho holka Courtney Cole

Myslím si, že tato knížka je skvělá pro sluneční letní odpočinek na zahradě! :) Chvilkami mi běžel i mráz po zádech např. scéna s odpálenou lodí!

Pád Pád Lauren Kate

Kniha se mi četla celkem dobře, ale po pravdě jsem od ní čekala mnohem víc! :O :)

02.11.2017 2 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass