lucin_a komentáře u knih
Příběh jako zažitý. Krásné ilustrace. Bohužel bez určitého konce, což mne velmi zklamalo. Ale i tak se v budoucnu ke knize ráda vrátím.
První kniha, kterou jsem od Browna četla. Pokud spousta z Vás říká, že předchozí knihy jsou mnohem lepší, nemohu se dočkat... a vůbec nelituji stráveného času s touto knihou. Za mě jednoznačně 5*.
Při čtení prvních stran, jsem se musela přemlouvat k pokračování, ale jakmile jsem se překonala, jedním dechem jsem knihu přečetla. Moc zajímavý děj, nikdy nevíte, jak to dopadne. Perfektní čtení.
Řádkování v knize je katastrofální, odradilo mne od koupě. V tomto případě bych volila e-knihu.
Velmi zábavná a milá četba. Doporučuji také vidět divadelní ztvárnění této komedie.
Nádherně psaná kniha, která spojuje osobní zkušenosti s rady a poutavým dějem. Kniha je psaná s lehkostí a také se tak čte. Rozhodně doporučuji i neběžcům. Velmi mě inspirovala a něco mi dala - to je důvod, proč číst takové knihy.
Tato kniha mne neuchvátila a velice jsem se při čtení nudila. Bohužel jsem ji ani nedokázala dočíst. Prostě nic pro mne :/
Výborná kniha. Doporučuji přečíst všem, kteří chtějí více peněz a mají jich stále málo.
Vtipně ilustrovaná kniha. Názory p. Okamury na různou problematiku jsou celkem výstižné.
K této výborné knize doporučuji shlédnou stejnojmenný film. Děj může být pro někoho složitější, ale kvalita autora se nedá zapřít.
Výborné počteníčko. Doporučuji všem :)
Strhávám 1 hvězdičku za nudné pasáže v úvodní části knihy. Jinak pěkné čtení z prostředí dřívějších pařížských ulic.