Lučina7

Tahle kniha byla supper, opravdu jsem čekala málo, ale rozhodně ne tak velké nadšení. Knihu jsem měla přečtenou za pár hodin a nešlo se od ní odtrhnout. Určitě doporučuji:)

Tento díl mi přišel nejslabší a myslím, že také proto, že jsem od něho nejvíce očekávala.

Tuto kniha jsem vůbec nechtěla číst, protože mi přišla stará a zároveň vím že ji četla moje mamka, ale musím říct, že takové nadšení jsem nečekala. Nápad mě strašně zaujal a doufám, že i další díly budou tak dobré jako tento.

Myslím že je to skoro nejlepší knížka od Kasie West a určitě jenda z těch nejlepších, které jsem doposud četla.

Nádherně napsaná knížka, ale přišlo mi, že ten začátek byl strašně zdlouhavý. Určitě doporučuji.

Hezká knížka, mě to přišlo trochu nedokončené a ráda bych třetí díl.

Druhý díl mě doslova nadchl proto, abych si přečetla i ten třetí.

Tento díl mě velmi zklamal, myslela jsem, že Allyson bude pokračovat ve svém vyprávění a né, že to převezme Willieme.
První půlka knihy mě tím pádem moc nebavila, ale konec to všechno spravil.

Tahle knížka se mi líbila, v polovině mě to nebavilo, ale konec byl super.

Krásná kniha, která se četla sama. Čekala jsem od ní hodně málo, ale příjemně mě překvapila. Určitě doporučuji.

Tuhle knížku, moji nejoblíbenější, čtu už poněkolikáté a stále mám chuť se k ní vracet. Je zamilovaná, vtipná, emocionální, smutná, uvěřitelná a tak strašně krásná, že by si ji měl přečíst každý.