Něco skutečného přehled
Erin Watt
Autorská dvojice Erin Watt přináší návykový příběh o slavném rockerovi, jenž si potřebuje trochu vylepšit pověst, a dívce, jejímž úkolem je předstírat, že je jeho přítelkyní. Seznamte se s Oakleym Fordem – mladou celebritou, známým hudebníkem a synem slavných herců, zpěvákem s miliony fanynek… a věčným potížistou. Na první pohled má vše, co si kdo může přát, soukromý život se mu však rozpadá, jeho hudební kariéra jde z kopce a bulvární plátky nestíhají psát o všech jeho eskapádách. Oakleyho manažeři nabízejí zdánlivě snadné řešení: Oakley musí světu dokázat, že konečně dospěl. A s tím mu má pomoci i jeho nová – a falešná – přítelkyně. Na scénu vstupuje Vaughn Bennettová – oddaná sestra, servírka na částečný úvazek, naprosté ztělesnění „normálnosti“. Za jiných okolností by na tu nabídku nepřistoupila, její rodina však nutně potřebuje peníze, proto Vaughn nemá na vybranou. A za peníze, které jí Oakleyho tým nabízí, je ochotná přetrpět divoké hollywoodské večírky i novináře na každém kroku. No a co, že je Oakley podle ní jen povrchní sebestředný pitomec? Přece se do sebe nezamilují i ve skutečném životě… že ne?... celý text
Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: 2018 , BaronetOriginální název:
When It's Real, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Něco skutečného. Přihlašte se a napište ho.
Dobře se to čte. Je tam i pár témat k zamyšlení, ale to je tak všechno. Moc jsem tu přitažlivost necítila , spíše jsem si všimla té naivity a nezralosti. Než mi docvaklo pro koho to je a kolik jim je. :)) Oddechovka pro mládež.
Mám moc ráda příběhy se skupinama nebo se zpěvákama.I když to byl příběh pro mladé,já si ho užila,četlo se to moc hezky
Milovat a psát, Mezi psychopaty a další knižní novinky (16. týden)
17.04.2022
10 právě čtených knih podle uživatelů (červenec)
15.07.2018
Kniha Něco skutečného v seznamech
v Přečtených | 1 241x |
v Mé knihovně | 425x |
láska rodina lhaní, lži zpěváci pro dospívající mládež (young adult) rande s celebritou předstíraný vztahAutorovy další knížky
2017 | Papírová princezna |
2017 | Prokletý princ |
2017 | Palác lží |
2018 | Něco skutečného |
2018 | Padlý dědic |
Nádherná kniha, od které jsem se nemohla odtrhnout. Všechny postavy byly sympatické a příběh i přes předvídatelnost krásně plynul. Hlavní postavy jsou mladičké a s tím je spojena i taková ta nevinnost nebo naivita, na kterou jsem zrovna měla očividně náladu. Hudební prostředí jako třešnička na dortu.