lucinka653 lucinka653 komentáře u knih

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Když jsem knihu začala číst, byla jsem ráda, že se můžu vrátit zpátky do svého mládí, kdy byl Harry moje láska. Po přečtení knížky, jsem byla lehce zklamaná. Šlo vidět, že je kniha založená na teoriích od fanoušků. V podstatě se jedná o vysvětlení, které by šlo napsat do pár odstavců. Teď když nad tím přemýšlím zpětně, tak osmý díl absolutně nepovažuji za součást Harryho světa. A nejraději bych na něj zapomněla úplně.

16.09.2018 1 z 5

Smrtka Smrtka Neal Shusterman

Velmi zajímavý námět. Ačkoliv některé věci jsem odhadovala, u jedné jsem se přistihla s otevřenou pusou.

23.07.2019 5 z 5

Město nebeského ohně Město nebeského ohně Cassandra Clare (p)

Knížka se mi líbila, ale je mi vážně líto Jonathana, který se narodil zlý jen díky jeho otci, ale přitom nebyl a nikdy neměl šanci skutečně žít....

24.02.2015 5 z 5

Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář J. K. Rowling (p)

Příjemné čtení na pár hodin, myslela jsem, že přečtu pár stránek a přesto jsem se dostala na konec ani nevím jak :D

23.07.2019

Slunečnice Slunečnice Klára Mandausová

Knížku se přečetla jen protože, že jsem ji nechtěla nechat nedočtenou. Styl jakým autorka píše mě vůbec nezaujal a přijde mi otravné její nekonečné přirovnání.

24.08.2014 1 z 5

Stínem políbená Stínem políbená Richelle Mead

Zatím nejlepší knížka :) Bylo tam všechno v co jsme doufala napětí i romantika není nic, co bych na tomto díle změnila.

01.08.2014 5 z 5

Volání přízraku Volání přízraku Kevin Sands

Dávám 4, skvělý díl, ale už jsme si zvykla na šifry a ty tady chyběly

30.09.2019 4 z 5

Shannarův meč Shannarův meč Terry Brooks

Pána prstenů jsem nečetla, takže příběh se mi líbil, jen chvílemi se děj táhl a očekávaný souboj s Černým mágem byl moc uspěchaný.

21.05.2019 3 z 5

Vita nostra Vita nostra Sergej Djačenko

Nejsem si jistá, co napsat. Určitě to bylo něco jiného a originálního, ale v podstatě si z příběhu pamatuju jen začátek a od té chvíle, co se začala přeměňovat, jsem nechápala o čem se píše a v podstatě se to asi nedá, protože nejsem Slovo. Konec byl takový neurčitý. Přemýšlím, jestli přečíst další díl, pokud vyjde, zajímá mě, jak to dopadne a nebylo by to poprvé, co by byl další díl lepší než první.

03.04.2019 3 z 5

Poslední oběť Poslední oběť Richelle Mead

Opět mě díl nezklamal. Bylo to super! :) mrzí mě, že už není další díl, protože jsem se s postavou Rose velice ztotožnila :/

07.08.2014 5 z 5

Temná kletba Temná kletba Kevin Sands

Zatím nejlepší díl.

12.07.2019 5 z 5

Spojenectví Spojenectví Mark Frost

Skvělý díl. Ale pro ty, co jsou smutní, že nevyšel poslední díl. Nemusíte být. Protože, to nestálo za to. Četla jsem ho v angličtině a byla jsem zklamaná a docela chápu, že ho nepřeložili.

16.09.2018 5 z 5

Vyvolený milenec Vyvolený milenec J. R. Ward (p)

Kniha je první, kterou jsem ze série přečetla, avšak mám pocit, že se vlastně nic nestalo. Pár dějových linek, ale žádné pořádné rozuzlení, něco překvapivého nějaký zvrat, nic z toho tam nebylo.

26.06.2017