ludmilaikov komentáře u knih
Super, akorát ze jsem ji nikde nenašla.
Nedá se koupit??
Kdy bude k dostání a za kolik?
Kdosi z jeho žáků se vyjádřil, že kdyby Štefl žil v Praze a nezemřel tak mlád, Werich by hrál druhé housle.
Povídky vynikajícího vtipného vypravěče, zajímavé medicínské případy.
Kniha praktického lékaře, profesora lékařské fakulty, oblíbeného přednášejícího, vynikajícího odborníka a vypravěče.
Věnuje se zdravotním problémům s vtipem a dobrou radou.
Kniha je z období, kdy se antibiotika nepředpisovala jako bonbóny, kdy lékař musel být doma celé medicíně,
nejen ve své úzké specializaci, a kdy pacientem byl člověk, ne jen číslo v statistice.
Snaží se přiblížit zdravovědu malému pacientovi, věnuje se prevenci.
Knihu ilustroval autor Ferdy mravence, vyšla i ve slovenštině.