Ludy1990 komentáře u knih
4.díl jsem přelouskala za par dní.Chvílemi mě trápil,kvůli
Clary a Jace,tyhle dva jsem si obzvlášť oblíbila.Ale podle
mého očekávání,to bylo podle i mých představ,i když si myslím,že to mohlo být více akčnější i více démonů nebo více andělů,když už je to v názvu.Spíš mi přišlo,že se tam řešili jenom vztahy.
1.díl mě vůbec nezaujal,přežvykovala jsem to dlouho.Od této knihy jsem očekávala mnohem víc než jsem zvyklá ale jelikož mám ráda fantasy,tak jsem to nakonec dočetla.Viděla jsem i film a ten je na tom stejně jako kniha.Přemluvila jsem se k tomu,že se pustím i do druhého dílu,poté co jsem si přečetla recenze a všelijaké komentáře a můžu říct,že mě další díly nadchly mnohem více,než ten první.Jediný co mě na tom dost zamrzelo,že už nejsou zfilmovány.
Zajímavý konec série,bude mi to chybět,hlavně Clary a Jace.
Celkové shrnutí : První díl mi přišel tak trochu nudný,nezábavný,o filmu si myslím totéž ale přesto jsem ho dočetla a pustila jsem se do dalších dílů a vůbec toho nelituji.Nejvíce mě zaujal 5 díl,kde se i autorka mimochodem zmiňuje o Praze. Určitě doporučuji tuto sérii přečíst.Jediný mínus co bych tomu dala je to,že další díly už nezfilmovali.
Kniha byla zajímavá a podle mého mnohem lepší než předchozí 4 díly.Také mě zaujalo že se spisovatelka zmínila i o Praze,což se moc v zahraničních knihách nestává.Ke konci mi docela vyhrkly slzy kvůli Jaceiovy.
Knihu doporučuji přečíst,byla velmi čtivá a napínavá.Doporučuji shlédnout i film,ten stojí taky za to.Taky velký plus dávám za to,že film byl natočen přesně podle knihy,proto jsem knihu přelouskala za pár dní.
Kniha mě vůbec nezaujala,čekala jsem od toho něco víc,i přesto jsem knížku přečetla za pár dní.Špatně se mi četla a je psaná arogantní,sprostou mluvou.