Luigi1 Luigi1 komentáře u knih

Specializovaný katalog československých poštovných známek Specializovaný katalog československých poštovných známek Vladimír Bernášek

Teto specilizovaný katalog byl vydán ku příležitosti výstavy v Praze 1978

19.10.2020 5 z 5

První střet První střet Christie Golden

Tuto knihu jsem si přečetl až po vzhlédnutí nádherného filmu.Nejen film,ale i kniha se mi moc líbí.Doporučuji obojí

18.10.2020 5 z 5

Sbíráme známky Sbíráme známky Václav Koval

Při této příručce jsem se od tatínka dozvěděl velice zajímavé informace,které jsem dál rozšiřoval

18.10.2020 5 z 5

Návrat Temudžajů Návrat Temudžajů John Flanagan

Ani osmá kniha nezklamala a vnesla do děje další impuls,který nám pomohl pomohl přečíst tento díl bez přestání.Doporučuji

17.10.2020 5 z 5

KATALOG ČESKOSLOVENSKÝCH ZNÁMEK OD ROKU 1945 KATALOG ČESKOSLOVENSKÝCH ZNÁMEK OD ROKU 1945 kolektiv autorů

Toto byl můj první katalog.

17.10.2020 5 z 5

Speciální příručka pro sběratele československých známek Speciální příručka pro sběratele československých známek Ladislav Novotný

Tady je jedna z dalších okouzlujích knížek o sbírání těchto malých obrázků

Úvod do filatelie Úvod do filatelie Jaroslav Franěk

Tuto knžku jsem objevil u otce v knihovně a odtud jsou moje začátky sbírání poštovních známek

17.10.2020 5 z 5

Česko-rusko-německo-francouzsko-anglická korespondence pro filatelisty Česko-rusko-německo-francouzsko-anglická korespondence pro filatelisty Pavel Kucharský

Tak to byla bomba pro sběratele korespondece,sám jsem si jí pročetl.Moc pěkné.

16.10.2020 5 z 5

Katalog známek Československo 1971 Katalog známek Československo 1971 neznámý - neuveden

Na tehdejší dobu dobře a přehledně zpracovaný.

16.10.2020 5 z 5

Specializovaný ceník čs. poštovních známek 1945-1991 Specializovaný ceník čs. poštovních známek 1945-1991 František Beneš

Kdo si chtěl sám ocenit svou sbírku tak určitě ocenil tuto publikaci.

Kaldera Kaldera John Flanagan

Opět velice poutavě napsané.Už se těším na další díl

Známky Známky Hans Reichardt

I tato kniha by nemněla chybět v žádné knihovnčce filatelistického nadšence.Také zde jsou příběhy o začátcích sbírání známek doplněné povídkami které s totuto tématikou souvisely když se vraždilo.

Známky Známky Michael Briggs

Jsem si početl.Je tu veluce krásně napsané jak se starat o známky(když jsme se na to dali),jak tvořit zajímavé sbírky.O zmínku stojí i to jak vznikaly známky,ale i o začátcích poštovnictví.Jsou zde i mapky známkových zemí.

15.10.2020 5 z 5

Katalog československých poštovních známek Katalog československých poštovních známek neznámý - neuveden

Tento přehled českoslovenkých známek je dobře zpracovaný.Doporučji

15.10.2020 5 z 5

Česká republika 1993-2019 Česká republika 1993-2019 František Beneš ml.

Ten kdo se zajímá o filatelii by neměl tuto příručku přehlížet.Doporučuji

15.10.2020 5 z 5

Československé celiny 1918-1992 II. díl Československé celiny 1918-1992 II. díl František Beneš ml.

Zde se sběratel dotče o mnoha materialech které souvisejí s filatelií.Velice zdařile zpracované.Doporučuji

Durotan Durotan Christie Golden

Velice krásné čtení a zajímavý pohled na zotročování národů.

15.10.2020 5 z 5

Československé bankovky, státovky a mince 1919-1992 Československé bankovky, státovky a mince 1919-1992 kolektiv autorů

Tuto knihu jsem si pořídil protože se mi do rukou dostaly různé bankovky a jako většina z nás jsem doufal,že najdu nějakého"buřta",Ale chyba lávky.Je dobře napsaná a pěkně ilustrovaná.Ten kdo si myslí,že má nějaké bankovky tak si tuto knihu určitě pořídil.

Velikáni naší kopané Velikáni naší kopané Jindřich Pejchar

V této knize je vše o našich fotbalových osobnostech.S některými jsem se osobně setkal nebo proti nim chytal.Některé ještě aktivně kopali tak jsem proti nim se snažil vytáhnout.S některými jsem se setkal při různých srandamačích třeba jen poločas.Je to klenot tato kniha.

Fotbal to je hra Fotbal to je hra Karel Procházka

Byl jsem moc rád,že jsem si tuto knihu koupil a přečetl.Je velice dobře napsaná i mnoho krásných fotografií.