Luigi1 komentáře u knih
Opět poutavě napsané.Jsem rád,že jsem tuto knihu přečetl a hurá na další díl.
Tuto knihu jsem si pořídil protože se mi do rukou dostaly různé bankovky a jako většina z nás jsem doufal,že najdu nějakého"buřta",Ale chyba lávky.Je dobře napsaná a pěkně ilustrovaná.Ten kdo si myslí,že má nějaké bankovky tak si tuto knihu určitě pořídil.
V této knize je vše o našich fotbalových osobnostech.S některými jsem se osobně setkal nebo proti nim chytal.Některé ještě aktivně kopali tak jsem proti nim se snažil vytáhnout.S některými jsem se setkal při různých srandamačích třeba jen poločas.Je to klenot tato kniha.
Byl jsem moc rád,že jsem si tuto knihu koupil a přečetl.Je velice dobře napsaná i mnoho krásných fotografií.
Tak tato kniha se povedla.Je v ní vše pro začátečníky i pokročlé.Krásná barevná ilustrace
Tato kniha je výborně napsaná a zároveň velice poučná.Ten kdo chce dělet akvaristiku by ji měl mít doma,nebo si ji přečít.
Při pronásledování piráta Zavaka se opět ukázalo jak je bratrstvo Volavek celistvé a bojovné
Pro začátek dobrý ale pro další sbírání nedostačující.
Tomuto kouzlu jseem propadl a jsem rád,protože mi pomohlo poznávat nejen osobnosti,památky a celkově známkovou tvorbu.
Toto byla jedna z mnohých knih,které jsem pročítal a rozhodoval se mezi sbíráním známek nebo nálepek.
Velice pěkně zpracované.Doporučuji
Fotbal je krásná hra která se drží po staletí a stále se zlepšuje Poutavě napsaná.Doporučuji
Zdeje krásně popsaný vznik atletiky od prvních krůčků až k samotným rekordům.Krásná obrazová ilustrace.Doporučuji
Tak to jsem si teda početl.Některé příběhy slavných československých legend jsem vůbec neznal.Doporučuji.
Tato kniha poutavě popisuje nejlepší útočníky tehdejší doby.Doporučuji
Je zde krásně popsaná snaha Buffala zachránit amerického bizona.