Luigi1 komentáře u knih
Poutavě vypravěné příběhy,které se mi moc líbily.Jestli chceš tak doporučuji
Tento dobrodružnohistorický román je psaný krásným slohem,který čtenáře chytí až najednou zjistí,že je konec.Nevěřícně se koukáte zda se pokračování někde nestratilo..Směle mohu doporučit.
Tuto knihu jsem četl už po čtvrté a pořád jsem odkrýval místa která mi předtím utekla.Velice pěkně napsané.Dopručuji
Owen se musí vyrovnat se smrtí otce který zemřel ve vězení do kterého byl zavřen neprávem za zločin který nespáchal.
Nějak jsem se nemohl začíst.Sourozenci Ballantynů pátrají po svém otci.Cestu jim kříží otrokářské skupiny.
Jsem moc rád,že jsem se vlastně dostal k vzniku hraničáře Halta.Jestli tento styl máš v oblibě tak vřele doporučuji
Jsem moc rád,že jsem se k této knize opět vrátil a přečetl se stejným zaujetím.Doporučuji
K tomuto tématu jsem se rád vrátil,protože tento druh četby miluji.Doporučuji
Jsem velice spokojen se stylem kterým je kniha psanná,pak jsem uviděl film který byl se svými neopakovatelnými efekty velice poutavý.Doporučuju
Byl jsem nadšený nejen knihou ale i filmem.Doporučuji
Dobře se to četlo.Kdo má rád tento druh četby by si měl tuto knihu přečíst.Doporučuji
Opět velice dobře napsané.Četlo se to samo asi díky hrdinům kteří byli ve filmu super.Doporučuji.
Velice poutavě napsané,ale docela smutné,přesto to je výborné čtení které mohu jen doporučit
Překvapilo mě,že jsem objevil pokračování těch dvou veleúspěšných dílů.Tak jsem přečetl i tento.No nebylo to to pravé ořechové,ale byl jsem spokojen.
Po prvním díle další krásné pokračování a poutavé vyprávění.Doporučuji
Skvělé pokračování.Moc jsem se těšil jak se budu smát Tomášovými kousky.Nezklamal.Doporučuju
Kniha i film v podání skvělého Tomáše Holého Jsou skvělé.Myslím,že jemálo těch kteří nečetli knihu nebo neviděli film.Doporučuji