Luigi1 Online Luigi1 komentáře u knih

Zrádce trůnu Zrádce trůnu Alwyn Hamilton

Ze záčátku jsem se nemohl nějak chytit,ale pak se to rozjelo.Je pravda,že třetí díl je potřeba a taky bych prosil Albatros o přeložení tohoto dílu.

06.11.2020 5 z 5

Pohádky z tisíce a jedné noci Pohádky z tisíce a jedné noci Alexander Halvoník

Moc pěkné pohádky i obrázky.

Poušť v plamenech Poušť v plamenech Alwyn Hamilton

Moc se mi kniha líbila,přečetl jsem ji se zájmem a mohu doporučit.

05.11.2020 5 z 5

Bradavická knihovna (box) Bradavická knihovna (box) J. K. Rowling (p)

Odskočil jsem si jinému tématu abych se odreagoval a udělal jsem dobře ikdyž nejsem doslova fanoušek Harryho Pottera tak jsem byl spokojený. Myslím,že ten kdo ho má rád by nemněl tuto knihu přehlížet.Doporučuji

Robocop 2 Robocop 2 Ed Naha

Musel bych se opakovat.Pěkné.Doporučuji

04.11.2020 5 z 5

Robocop Robocop Ed Naha

Objevil jsem tyto dva díly,které jsem na jeden zátah přečetl a porovnal s filmem,který se mi taky líbil..Doporučuji

04.11.2020 5 z 5

Armagedony Armagedony Gardner Dozois

Nevím čím bych ještě doplnil hodnocení "janadvorackova",které vystihuje i mé myšlenky.Doporučuji

03.11.2020 5 z 5

Učeň temnoty Učeň temnoty Christie Golden

Jsem velice spokoje jak je tato kniha napsaná,nemá chybu.Moc se mi líbila a krásně jsem si počet.Doporučuji

03.11.2020 5 z 5

Hvězdná pěchota Hvězdná pěchota Robert A. Heinlein

Už v tý době kdy kdy kniha vyšla pojednávala o problémech které se prolínají do dnešní doby.Pozoruhodné spisovatelovo myšlení.Doporučuji

02.11.2020 5 z 5

Král a císař Král a císař Harry Harrison

Skvěle napsaná trilogie která mě zaujala a přečetl jsem ji s velkým zájmem.Vikingové mě zajímali nejenom svým způsobem boje,ale i vyspělostí myšlení svých vojevůdců.Doporučuji

02.11.2020 5 z 5

Tvrdší než diamant Tvrdší než diamant Wilbur Smith

Velmi pěkné čtení,které mi přineslo mnoho poznání o dolování diamantů a způsobu boje domorodců a bělochů

01.11.2020 5 z 5

Cesta jediného krále Cesta jediného krále Harry Harrison

Tohle pokračování Vikingské nadvlády mě opět velice zaujalo a tento pohled do historie mě o ledasčem poučil.Vřele doporučuji

01.11.2020 5 z 5

Tigana Tigana Guy Gavriel Kay

Kniha se mi zapsala hluboko do mysli.Jsou zde zajímavé příběhy.Doporučuji

31.10.2020 5 z 5

Kladivo a kříž Kladivo a kříž Harry Harrison

Skvěle napsané i poutavé,moc dobře se to četlo.Boje mezi Vikingy a Anglií,poslední slovo měla stejně církev.Zajímavé a doporučuji

31.10.2020 5 z 5

Pohanský král Pohanský král Edison Marshall

Tato kniha o králi Artušovy mě zaujala hned od prvních řádků.Doporučuji

30.10.2020 5 z 5

Vzpoura na lodi Bounty Vzpoura na lodi Bounty Vítězslav Kocourek

To už je let co jsem tuto knihu četl.je krásně psaná a stále má co říct.

30.10.2020 5 z 5

Léto mrtvých Léto mrtvých Gregory Hughes

Moc se mi líbila.Jukio je mistrem v boji s mečem.Vše se v něm zlomí když jeho kamarádi,dvojčata spáchají sebevraždu.Proč a co je k tomu vedlo se dočte v této nádherné knížce.Doporučuji

29.10.2020 5 z 5

Únos čtvrté princezny Únos čtvrté princezny Julia Golding

Začátek mě nějak nemohl chytit,ale pak to mělo zpád.Dopručuji

29.10.2020 5 z 5

Tygři z Mompracemu Tygři z Mompracemu Emilio Salgari

To je krásné když se může člověk,alespoň v myšlenkách vrátit zpět do dětských let.Krásné doporučuji

28.10.2020 5 z 5

Jestřábe, vypravuj... II Jestřábe, vypravuj... II Jaroslav Foglar

Opět vynikající Foglar.Jeho povídky jsou námětem pro mnoho dětí kteří si rádi hrají a chtějí se dostat do snivé fantasie.Doporučuji

28.10.2020 5 z 5