Zrádné hory Dragor přehled
Michaela Burdová
Poselství jednorožců série
Vydejte se za dobrodružstvím do Lilandgarie, země posvátných jednorožců! I když elfská princezna našla ztraceného posvátného jednorožce, její cesta ještě zdaleka nekončí. Musí se s jednorožcem dostat přes zrádné hory Dragor, kde vládnou draci, aby ho mohla vrátit k jeho druhům. Avšak její přítel Veragin před ní a přáteli něco skrývá. Tajemství, které může ohrozit soudržnost celé družiny. Království mezitím musí čelit blížící se válce s Černým čarodějem, jehož ohromná armáda se chystá zničit celou zemi. Jediná záchrana teď možná leží v rukou nevyzpytatelných draků.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrádné hory Dragor. Přihlašte se a napište ho.
Opět povedený díl. :) Již více akce i bojů, děj Vás strhne sebou. :) Odhalení některých tajemství, zkouška přátelství a mnoho dalších zážitků, to všechno na Vás čeká :)
Tak bohužel ani v tomto díle jsem se nezbavila těch, už dost otravných, mouder o dobru, která mi bohatě stačila v prvním díle. :D Aranis mi nějak k srdci nepřirostla, pořád mi připadalo, že se buď spojuje s jednorožcem a nebo omdlévá kvůli své moci. Lavril a Falien jsou asi ty neprotivnější postavy, o kterých jsem kdy četla. :D Nelíbilo se mi, jaký postoj zvolili k Veraginovi, když zjistili jeho tajemství.
Draky jsem si oblíbila hned, působili jako fajn parta. :D Popisy bitev stály za to, pro mě byl nejlepší asi přílet draků na Santiel. Když to shrnu, dvojka se mi určitě líbila víc. Mnohem více akce a konečně vím, co je Veragin zač.
Kniha Zrádné hory Dragor v seznamech
2013 | Vlčí krev |
2010 | Zrada temného elfa |
2008 | Strážci dobra |
2014 | Prokletí |
2013 | V moci démonů |
Skvělé pokračování.Byl jsem rád,že elfská princezna našla zatoulaného jednorožce,ale vrtá mi hlavou jak se tak daleko zatoulal.Asi mi něco uteklo,musím to zjistit.