Luigi1 Luigi1 komentáře u knih

Návrat do ráje Návrat do ráje Harry Harrison

Celá trilogie včetně posledního dílu moooc pěkné a čtivé,četlo se to samo.

Zima v ráji Zima v ráji Harry Harrison

Zde se Harrison rozepsal o životě kdysi dávném,kdy na zemi vládli potomci dinosaurů.Kerrich který strávil část života v otroctví jako domácí zvíře.Kerrich má zachránit svůj lid před úplným zotročení.

Na západ od ráje Na západ od ráje Harry Harrison

Velice zdařilé pojetí tématu.Moc se mi děj líbil četl se sám.Bylo v něm hodně zajímavého a poučného.

Dcera hvězd Dcera hvězd Michaela Burdová

Opět velice pěkně napsanéPaní Burdové děkuji za krásné chvíle s knihou.

Minotaurus Minotaurus Michaela Burdová

Jak jsem předvídal opět velice dobře napsané se smutným koncem který vyváží šťastný konec.Zatím velice dobře napsané je to poutavé čtení.

Hněv Pána ohně Hněv Pána ohně Michaela Burdová

Zajímavě napsané a udržuje čtenáře v napětí a čekání na další díl.Tak je to i semnou.

Zrada temného elfa Zrada temného elfa Michaela Burdová

Burdová mě mile překvapila svým propojením dobra a zla.Krásně se mi četlo a stránky utíkaly jedna za druhou.

Pomsta Pomsta Michaela Burdová

Zajímavé pojetí nadpřirozených mocností se současnosri.Kniha se mi líbila.Byl jsem rád,že to takhle pěkně skončilo.

Prokletí Prokletí Michaela Burdová

Po pomalém rozjezdu se Michaela rozepsala a knížka měla šmrnc,Tenkonec mě překvapil a čekám jak se ukáže druhý díl.

Touha Touha Margit Sandemo

Tak to je konec,proč nejsou přeloženy další díly.Škoda.

Propast Propast Margit Sandemo

Opět moc pěkné čtení se smutným dějem.

Hon na čarodějnice Hon na čarodějnice Margit Sandemo

Moc pěkné čtení i se strhujícím dějem.

Morová rána Morová rána Margit Sandemo

Tento první ságy byl ze začátku takový pomalý,ale pak se to rozjelo díky setkání Silje s neznámým cizincem.Jinak pěkné čtení

Tygrův osud Tygrův osud Colleen Houck

Celá série je povedená a Kelsey bojuje s vnitřní já,které se musí rozhodnou tak a nebo tak.Vřele doporučuji celou sérii.

Tygrova plavba Tygrova plavba Colleen Houck

Kelsey bojuje s okolním světem,ale hlavně sama se sebou.Držím pěsti.

Tygrova stezka Tygrova stezka Colleen Houck

Obsahově kniha nezklamala a udržovala mě v napětí.Už se těším na další díl.

Tygrovo prokletí Tygrovo prokletí Colleen Houck

Na tuto knihu jsem se těšil.Zaujala mě obálka a obsah ten nezklamal.Povede se Kesley Hayesové zlomit prokletí,které trvá tři sta let

Rubínový klenot Rubínový klenot Robert Anthony Salvatore

Drittz společně s Wufgarem podstupují další nebezpčnou cestu na záchranu Regise.Opět poutavé čtení,na jeden zátah.

Stříbrné prameny Stříbrné prameny Robert Anthony Salvatore

Tak už víme proč se Drizzt skamarádil s Wufgarem.Přidali se k nim trpaslík Bruenor a pulčík Regis,společně pátrají po místě Bruenorova zrození.

Magický krystal Magický krystal Robert Anthony Salvatore

Zajímavý vývin uneseného chlapce Wolgara,který je chráněncem nerudného trpaslíka Bruenora.V této nehostinné krajině se usadil Drizzt Do´Urden,který se skamarádil s Wulfgarem.Kam míří Drizzt tímto přátelstvím,uvidíme.