Tygrova plavba přehled
Colleen Houck
Tygří sága / Tygria sága série
Třetí kniha Tygří ságy. Nebezpečí. Žal. Těžká rozhodnutí. Vydrželi byste na svou pravou lásku čekat až do skonání věků? Po přímém střetu s Lokešem, dávným nepřítelem bílého i černého tygra, zažívá Kelsey další šok. Její milovaný Ren se sice vrátil ze zajetí, ale vůbec se na ni nepamatuje. Navíc mu její blízkost přináší fyzickou bolest – každý dotek je pro něj hotové utrpení. Přesto Kelsey s oběma bratry pokračuje v boji za prolomení kletby. Aby dosáhli kýženého cíle, musejí se setkat a utkat s pěti lstivými draky, z nichž některým jako by smysl pro fair play nic neříkal. Kromě toho Ren tak nějak nemá jasno ve svých citech a Kišan v nich zase má jasno až moc. Kelsey to zkrátka jako obvykle nebude mít vůbec jednoduché.... celý text
Romány Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2013 , CooBooOriginální název:
Tiger's Voyage, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tygrova plavba. Přihlašte se a napište ho.
Další milé dobrodružství tygrů a Kelsey. Začíná se trochu přituhovat v milostném trojúhelníku a akce je víc, než si na 500 stran knížky můžeme dovolit. Líbilo se mi, že z džungle jsme se přesunuli na moře. Příběh s draky byl velmi zajímavý, jen opět uspěchaný konec. Mušky to mělo, ale to se dá lehce přehlédnout. Těším se na finální díl.
Séria parádne pokračuje. Stále to pre mňa nie je celkom ono, preto bohužiaľ stále nemôžem dať 5 hviezdičiek.
Kelsey ma niekdy dosť rozčuľuje a zasa sa vrátila k tým svojím podceňujúcim stavom! Každý diel ma presne určenu linku - spamätáme sa z dobrodružstva, zamotame vzťah, riešime čo, ako a kam ďalej, potom príde konečne akcia (tieto časti si užívam asi najviac, lebo autorka ma fantasy linku super vymyslenú), a na záver sa objaví záporák. Nevravím, že je to zlé, ale veľmi veľmi predvídateľné.
Sama som zvedavá či ma táto séria ešte v poslednom diely dokáže prekvapiť. Nesmierne som si užila putovanie za drakmi (asi zatiaľ najlepšie dobrodružstvá), a na druhej strane mňa tá romantická linka prekvapivo až tak neberie :-( čo má nesmierne mrzí, lebo práve to je moje najobľúbenejšie v knihách! Čo mi vadí? Nerozhodnosť Kelsey, chalani ktorí čakajú ako hladný na kôrku chleba kedy sa Kelsey rozhodne, že chce v daný moment práve jeho.
Možno zasa môj komentár vyznie veľmi negatívne, ale tá séria je naozaj dobrá, len mne kazí dojem tá romantická linka ;-)
Knižní novinky (25. - 31. 7.)
20.07.2013
Kniha Tygrova plavba v seznamech
draci Indie láska kletba romantika milostný trojúhelník
2012 | Tygrovo prokletí |
2014 | Tygrův osud |
2012 | Tygrova stezka |
2013 | Tygrova plavba |
Když jsem tuto sérii četla poprvé vůbec mi to nepřišlo ale nyní mi Ren v tomto konkrétním díle přišel strašně otravný :-D