Touha přehled

Touha
https://www.databazeknih.cz/img/books/81_/8100/bmid_saga-prokletych-touha.png 4 205 205

Sága prokletých série

< 4. díl

Čtvrtý díl vypráví o poslední generaci rodiny Prokletých. Mezi potomky Sol, Liv, Daga a Area začínají vznikat vztahy, které vzhledem k rodinné kletbě nevěstí nic dobrého. Odkaz zlého Tengela se vrací a zdá se, že jejich prokletí nikdy neskončí. Navíc řádí mor a v Evropě se schyluje k válce. Nechte se pohltit silným příběhem plným překvapení a nečekaných zvratů! Přeložila Olga Zumrová.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fragment (ČR)

Lengsel, 1982

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Touha. Přihlašte se a napište ho.

dpxcz
18.10.2023 4 z 5

Tak nějak mě mrzelo, že původní postavy zestárly a již nejsou mezi námi. Docela rychle letí ten čas v téhle sérii, což je obrovský rozdíl oproti jiným rozvláčným sériím. Oblíbíte si zde nějakou postavu a ona po pár stránkách zestárne a je fuč. No, čtení pěkné, klidně bych pokračoval dále.

katka639
15.03.2022 5 z 5

Páni, mě tahle série tak strašně chytla. Skvělá sága. Bohužel jsem až po přečtení tohoto dílu zjistila, že to není poslední díl, pouze u nás další nebyly přeloženy, což mě moc mrzí, strašně by mě zajímalo, co bude s prokletými dál. Kdo z Tengelových vnoučat nese dál gen prokletých, protože v knize je dvakrát zmíněn žlutý záblesk v očích, ale není řečeno, komu ty oči patří. Musím zjistit, jestli není přeloženo třeba do angličtiny. Třeba bych se hecla a přečetla v AJ, protože mě moc zajímá, jak to bude s touto rodinou dál.

Luigi1
17.02.2021 5 z 5

Tak to je konec,proč nejsou přeloženy další díly.Škoda.

Kniha Touha v seznamech

norská literatura