Hon na čarodějnice přehled
Margit Sandemo
Sága prokletých série
Druhá kniha této fascinující ságy líčí další osudy Silje a její rodiny stižené pradávnou kletbou. Zprvu poklidný život se náhle a dramaticky změní a všichni jsou opět na útěku. Hledání nového domova pro ty, kdo jsou stíháni světskými i církevními úřady, však vůbec není snadné. Ubrání se Silje a její rodina nástrahám inkvizice, pro kterou je i sebemenší jinakost záminkou pro mučení a zabíjení nevinných? Nechte se pohltit silným příběhem, který oběhl celý svět. Přeložila Olga Zumrová.... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2008 , Fragment (ČR)Originální název:
Heksejakten, 1982
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hon na čarodějnice. Přihlašte se a napište ho.
I druhý díl, stejně jako ten první, hltám jedním dechem. Stránka za stránkou ubýhá velmi rychle a s tím i příběh samotný. Sol se začíná vykreslovat a jsem zvědav, jak to s ní bude pokračovat v dalším dílu.
Tak pro mě určité zklamání. Podle anotace jsem si představovala něco jako Kladivo na čarodějnice,ale to se nekonalo. Děj plynul poklidně ,všichni žili v lásce a porozumění až jsem si myslela,že čtu úplně jinou knihu .
Dočetla jsem a ze zvědavosti se pustím i do 3. dílu ,ale za mě nadšení se nekoná.
Kniha Hon na čarodějnice v seznamech
norská literaturaAutorovy další knížky
2008 | Morová rána |
2008 | Hon na čarodějnice |
2009 | Touha |
2009 | Propast |
Druhý díl ve stejném duchu jako první, takže končím. A už pozítří nebudu vědět, o čem to bylo :)