Dcera hvězd přehled
Michaela Burdová
Samota je jako červ, který vás zevnitř pomalu užírá. Dcera hvězd Arinala, kdysi mocná válečnice bohů, zůstala sama mezi obyčejnými smrtelníky. Odolá instinktům vražedkyně? Dcery hvězd se staly po válce bohů štvanou zvěří. Zbídačenému světu vládne krutou rukou zrůdný národ gronů, kvůli kterému všechna království zanikla. Lidé nepředstavují nic jiného než otrockou sílu a potravu pro stvůry. V lese za osadou hnije tajemství deroucí se ze záhrobí. Arinala se stala součástí plánu čehosi, co mělo zůstat dávno pohřbené. Co když ale sama sebe připravila o jedinou možnost, jak z téhle noční můry uniknout? Může se znovu stát Dcerou hvězd, nebo už je pozdě?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dcera hvězd. Přihlašte se a napište ho.
Já mám světy Míši Burdové ráda. Opravdu se to čte dobře, nebojí se zabíjet postavy, takže se o ně můžete bát. O hlavní postavě rozhodně nevíte vše, postupně odhaluje její minulost. To je další věc - začnete pomalu, vytváříte si vztah k postavám, seznamujete se světem a postupně to dostává grády. Upřímně mohu říct, že mi chybí pokračování, pustila bych se do něj okamžitě.
Je to žánr co mám ráda četl se lehce a rychle. Spíš mě vadí že uplynulo dost let a zatím další díl nikde. Začátek byl takový vlažný ale čtivý. Teprve ke konci to začalo být více bojovné a pár zvratů. No uvidíme co další díl. Nejhorší na tom ale celém bylo je materiál knížky tyhle měkké knihy nemám ráda nedá se to vůbec pohodlně číst. To je za mě velké mínus.
Dcera hvězd
2014 | Prokletí |
2013 | V moci démonů |
@kafe.kniha.cokolada
Moc pěkná knížka ️
Čte se rychle, postavy jsou super a musím říct že příběh je celkem originální ️ Arinala jako hlavní hrdinka mi dost sedla ️
Celkově autorku mám strašně ráda ️ její knihy byli jedny z prvních co mě přivedli k fantasy literatuře a vlastně přivedli ke čtení ️
Knihu mohu jen a jen doporučit ️
4,5/5