lukas6683 komentáře u knih
Tuhle knihu jsem přelouskal během pár dní. Jakožto otec dvou malých dětí jsem vše emotivně prožíval. Potvrzuje, že v životě často není na co čekat a že svým dětem musíme věnovat víc času bez ohledu na zdraví. Už nikdy nebudou tak malé a roztomilé jako teď. Kniha je krásně čtivě napsána a oba příběhy (před i po) mají něco do sebe. Doporučuji!
Tahle kniha si mě dokonale omotala neviditelným vodítkem a dělala se mnou, co chtela. Občas se i oko zalesklo. Je to hezky a čtivě napsáno. Skvělé oddechové čtení, které vřele doporucuji.
Na tohoto spisovatele snažím pravidelně jako na klasiku. Na knize Orel v oblacích se mi líbí její kaskadovitost. Nejdřív cestujete po světě, následně sedíte v kokpitu letadla, abyste mohli bojovat o holý život, poznat sama sebe a najít svůj ztracený ráj v divočině. Knihu jsem přečetl za 4 dny a rozhodně z ní nejsem zklamaný. Příběh je rozhodně někde jinde (v porovnání s Taitou a Řekou Bohu),pro někoho může hranicit s červenou knihovnou, mě ale rozhodně nezklamal. Wilbour je krása!