Luky110812 komentáře u knih
Syn četl sám. Říká: "Je to sice delší kniha, ale když si jí dobře rozdělíš, zvládne se to přečíst. Ten děj za to stojí."
Předčítáno. Synovi se líbila, ale není to hitovka pro něj. Za mě je to krásné přiblížení ze života hmyzu spolu s poučením ve vztazích. Za mě kniha dostala ocenění oprávněně.
Předčítáno. Kniha se synovi moc líbila. Z děje byl nadšený. Technika a vesmír - to jsou jeho oblíbená témata. Děkujeme už se chystáme na další díl.
Předčítáno synovi. Jeho reakce: Je to skvělá kniha, za letošní rok naprostá TOPKA. A těší se na pokračování. (Předběhla i komiks a už se třese až si jí bude moci přečíst sám. Pokud nějaká kniha udělá ze syna MAXI čtenáře, vidím to na tuto.) Děkujeme je skvělá.
Předčítáno synovi. Měla jsem maličko obavy, ale nakonec se ukázalo, že jsou zbytečné. Synovi se kniha líbila a tvrdí, že je to moc zajímavý příběh.
Syn četl sám. A prý to bylo hodně dobré. Četlo se to dobře. Jen dyslektici mohou číst spíše později. Může vadit styl písma na barevném podkladu a tak.
Předčítáno. Myslím, že se velice povedla. I syna bavila, jen on je teď hodně technický a vesmírný a proto čerti dostávají o jednu hvězdičku méně. Ale za mě je to opravdu pěkné čtení.
Syn četl sám. Vtipné a zábavné, prostě bezkonkurenční čtyřlístek.
Předčítáno. Synovi se opět pohádky moc líbily. Prostě historie Orlických hor a příběhy Kačenky nemají obdoby a konkurenci. Pro syna to je historie, na kterou by se nemělo zapomínat.
Tuto knihu jsem synovi předčítala a opravdu je krásná. Těšíme se na další díly.
Syn četl sám. Zajímavý příběh, ale byli i lepší.
Syn četl sám. Příběh ho bavil. Taková čtecí jednohubka.
Syn četl sám. Příběh ho bavil. Taková čtecí jednohubka.
Předčítáno. Synovi se líbil příběh, spojení internetu a moderní pohádky ho zaujalo.
Syn četl sám a je to prý zatím nejlepší Dogman, co od Pilkey četl.
Syn si přečetl sám. A tato ho zaujala nejvíce. Gravitace je téma, kterého velice zajímá.
Syn četl sám. Není nad to dostat do dětí látku pomocí komiksů. Velice to syna bavilo.