iPohádka přehled

iPohádka
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421625/bmid_karel-kovy-kovar-ipohadka-1tT-421625.png 4 425 425

Co se stane, když se pohádkové království připojí k internetu? Odpověď čeká nejen za devatero horami a devatero plastem znečištěnými řekami, ale i v této knize! Buďte připraveni na vše, jen ne na tradiční pohádku. Král Bořivoj III. Připojený a jeho choť Ljuba IV. musí provdat svou dceru Amálii. Během jedné noci ale oba zmizí a nad královstvím krouží drak. Zlo se probouzí. A překvapivě úplně jinde, než by ho princezna se svými kamarádkami čekaly.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize iPohádka. Přihlašte se a napište ho.

_Andrew_
29.10.2024 4 z 5

A touto knihou jsem úspěšně dokončil letošní čtenářskou výzvu.
Což o to, čtivé a slušně napsané to docela bylo. Autorovi nejde upřít, že umí psát s citem pro jazyk. A i konstituce děje byla vybudovaná docela dobře.
Jen se nemůžu ubránit pocitu, že kdyby to místo iPohádky byla jen Pohádka okleštěná o všechny ty rádoby "cool" technologie, tak by to bylo mnohem lepší, čistší a mělo to pravděpodobně i lepší dosah i ohlas.

Jarmila97
04.10.2024 3 z 5

(SPOILER) Knihu jsem vybrala kvůli čtenářské výzvě ale jinak mě úplně nenadchla.
Celkově spojení pohádek a internetu mi přišlo trošku moc.

gabriela8704
03.10.2024 5 z 5

Predcitala jsem synovi a musím říct, že se příběh opravdu povedl.

Knižní novinky (46. týden)

10.11.2019

Ocenění knihy (1)

2019 - Český bestseller (Česká literatura pro děti a mládež)

Kniha iPohádka v seznamech

draci pohádky elfové humor Drákula princezny internet princové moderní pohádky

Karel Kovy Kovář (p)
česká, 1996