Ovšem přehled
Karel Kovy Kovář (p)
Ze života za kamerou. Bez filtrů. Bez scénáře. O všem. Ve sbírce osobních příběhů, básní a fotek sdílí Karel Kovář cestu obyčejného kluka z malého města, jehož život se během pár let otočil doslova vzhůru nohama. Od téměř idylického dětství, přes komplikované dospívání a tragikomické vztahy, až po budování kariéry na YouTube a smíření se se svou identitou. O stránce života, která byla důsledně skryta. O rodině a snaze zůstat sám sebou. O slzách smutku, štěstí a hlavně smíchu, protože toho není nikdy dost… Jednoduše o všem!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ovšem. Přihlašte se a napište ho.
Krásné oddechové čtení, které jsem opravdu potřebovala. U čtení jsem se upřímně několikrát zasmála a za to děkuji! (Knížek, které mě rozesmějí není moc.) Kovyho sleduji už od jeho začátků, ale tahle kniha mi prozradila nejedno tajemství z jeho života. Kniha mě naprosto uchvátila a přečetla jsem ji jedním dechem. A ty básničky? Wow!
Audiokniha, takže spíš poslechnuto. V té audio verzi je sympatické, že knihu čte sám autor. Zrovna Kovy je milý, má moc příjemný hlas a je to prezentováno přesně takovým způsobem, jak sám autor chce. Nejsem zrovna Kovyho fanynka, ale znám jeho tvorbu. Kniha je o něm a vlastně o všem, jak sám tvrdí. Řekla bych, že je to hlavně o Kovyho dosavadních zážitcích a pohledech na život očima teenagera. A vzhledem k tomu, že už je kniha staršího data, tak je Kovy dneska asi jinde než když psal tuto knihu.
Ocenění knihy (1)
2017 -
Český bestseller
(Biografie)
Kniha Ovšem v seznamech
v Přečtených | 1 145x |
homosexualita humor česká literatura cestování internet fotografie básně autobiografie YouTube LGBT, queer, LGBT+
určitě už nejsem cílový čtenář. Ale knihu mi půjčil bratránek a jelikož mám Kovyho ráda, řekla jsem si, že to zkusím.
A musím říct, že to bylo super. U plno pasáží se smějete.
Knihu přečtete hned a myslím si, že stojí za přečtení.
Kdyby napsal knihu teď, bylo by to ještě zajímavější :)