Luky110812 Luky110812 komentáře u knih

Kreslené vtipy pro děti 3 Kreslené vtipy pro děti 3 Zuzana Neubauerová

Syn předčítal. Něco mu přišlo stejné z jiných dílu, přesto se dobře bavil. Vtip vládne dobré náladě.

11.02.2025 4 z 5

Garfieldova show č. 1 - Prokletí kočičáků a další prokletí Garfieldova show č. 1 - Prokletí kočičáků a další prokletí Jim Davis

Syn si četl sám. Bavilo ho, že je to několik příběhů v jednom. Knižní vydání komiksů začíná mít v oblibě.

09.02.2025 3 z 5

Nebeský jednorožec Nebeský jednorožec Paula Harrison

Přečítáno. Byla jsem mile překvapená, že tento díl syna úplně uchvátil. Nikdy bych neřekla, že ho budou zajímat jednorožci a jejich osud. Bylo to akční i s drakem. Kdo ví, co přesně ho zaujalo. Každopádně se mu příběh líbil a těší se na další díl.

09.02.2025 5 z 5

Byl jednou jeden život - mozek Byl jednou jeden život - mozek Jean-Charles Gaudin

Syn četl sám. Opět to samé. Není nad to si učební látku projít v komiksovém vydání.

07.02.2025 5 z 5

Byl jednou jeden život – kosti Byl jednou jeden život – kosti Jean-Charles Gaudin

Syn si četl i předčítal. Hlásí, jak zajímavé je, že vidí, jak to v těle funguje. Stačí komiks a naučí se prý dost i bez učebnice.

06.02.2025 5 z 5

Byl jednou jeden život - svaly Byl jednou jeden život - svaly Jean-Charles Gaudin

Syn četl sám. Kniha je super viděl jsem i film. Baví mě poznávat, jak to všechno funguje.

05.02.2025 5 z 5

Král Lávra Král Lávra Karel Havlíček Borovský

Předčítáno i s rozborem básně. Každopádně báseň pochopil, ale básně nejsou synův šálek kávy.

02.02.2025 3 z 5

Šašek Vtipťápek Šašek Vtipťápek Andrej Kolenčík

Syn předčítal. Námět na zábavu pro děti zajímavý. Já dodávám, že i mě jako dospělou kniha zaujala a tak si ještě přečtu sama jednou.

01.02.2025 3 z 5

Velké ženy z malé země Velké ženy z malé země Denisa Prošková

Předčítáno. Myslím, že je to skvělá kniha a dokáže nahradit i nudnou historii učebnic. Fajn doplnění o velké ženy Českého národa. Líbila se nám oběma.

26.01.2025 4 z 5

Bouřkový drak Bouřkový drak Paula Harrison

Předčítáno. Na to, že je to kniha pro mladší syna námět zaujal. Jen bylo vidět, že už mu chybí ta složitost příběhu. Přesto ho příběh zaujal a budeme číst i další díl.

22.01.2025 3 z 5

Mumie a já Mumie a já Andreas Schlüter

Syn si četl sám. Líbila se mu. Nebyla tak dlouhá, aby ho odradila.

16.01.2025 5 z 5

Pan Lišák má knihy rád! Pan Lišák má knihy rád! Franziska Biermann

Předčítáno. Názor syna je takový, že jde o velice zajímavou jednohubku na večerní čtení. Moc se mu líbilo, ale stále to prý nemá na Dogmana.

11.01.2025 4 z 5

Koťata v kuchyni Koťata v kuchyni Lucy Daniels

Předčítáno. Zajímavý příběh, ale Dogman to prostě prý není. Přesto poslouchal relativně v klidu.

10.01.2025 3 z 5

Vánoce ve Snížkově Vánoce ve Snížkově Eliška Kramerová

Předčítáno. Spíše pro menší děti, ale námět byl fajn. Žel už starší děti neocení jako božskou knihu Vánoc. Za mě pro malé děti moc pěkná jednohubka na Vánoční téma.

26.12.2024 3 z 5

Vtipy pro děti o zvířatech Vtipy pro děti o zvířatech Eva Mrázková

Syn předčítal. Líbí se mu vtipy a aby se je dobře naučil chápat, jsou takové knihy pro autisty velice klíčovou učebnicí.

25.12.2024 4 z 5

24 vánočních příběhů do adventního kalendáře 24 vánočních příběhů do adventního kalendáře Petr Šilha

Předčítáno. Krásné příběhy pro adventní dny. Synovi se nejvíce líbil příběh o skřítkovi, co měnil dárky v ponožky. Jediná záchrana byla, aby mezi dárky byly ponožky, které jeho kouzla zruší. Kdo dostal ponožky? Syn preventivně raději jo. Hned si na příběh vzpomněl.

24.12.2024 5 z 5

Kocour v botách Kocour v botách Charles Perrault

Předčítáno. Pěkné příběhy, jen tragický konec neposlušné a hubaté dcery ho vyvedl z míry. Prý takový trest smrtí si zase nezasloužila. To je hloupá pohádka. Nejoblíbenější příběh byl asi Kocour v botách.

23.12.2024 3 z 5

Zahrada Zahrada Jiří Trnka

Předčítáno synovi. Měla jsem maličko obavy, ale nakonec se ukázalo, že jsou zbytečné. Synovi se kniha líbila a tvrdí, že je to moc zajímavý příběh.

17.12.2024 5 z 5

Čas dluhů aneb co byste měli vědět o penězích Čas dluhů aneb co byste měli vědět o penězích Richard Svitalský

Syn předčítal. Moc se mu líbilo zpracování náročného tématu tak, aby to pochopili i děti. Děkujeme, že učíte příběhy i komiksy.

06.12.2024 5 z 5

Kdyby kočky mohly mluvit Kdyby kočky mohly mluvit Romana Junková

Předčítáno. Syna příběhy koček velice zaujali. Poučné i čtivé. Jediná výtka je zapomenutí obsahu v knize. Autisti potřebují přehled, kolik ještě příběhů chybí a kolik už jich je přečtených. Jinak za nás skvělé čtení.

30.11.2024 5 z 5