Líný kocour Josef přehled
Franziska Biermann
Líný kocour Josef má moc rád svůj gauč. A moc rád má i svůj klid. Jenže jednoho dne se v jeho kožíšku usídlí dotěrná blecha a nepřestává ho obtěžovat nepříjemným kousáním. Naštěstí je kocour televizně vzdělaný a ví, jak se toho trapiče zbavit – jednoduše tak, že mu najde nového hostitele! Takže má jen jedinou možnost. Musí na čas opustit svůj vroucně milovaný gauč a vydat se ven do světa. Lhostejno, zda v přestrojení za kadeřníka, učitele zpěvu či fotbalového trenéra... Kocour Josef je pevně rozhodnutý zbavit se blechy za každou cenu!... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: 2013 , Mladá frontaOriginální název:
Der faule Kater Josef, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Líný kocour Josef. Přihlašte se a napište ho.
Nádherné ilustrace za plný počet hvězd. Pokud si to děcko samo v knihovně vybere, proč ne. Za sebe bych po textu asi úplně nesáhla.
Líbilo se mi do výzvy 2024 :o)
3/5
Kocour Josef je opravdu líný. Ukáže vám to způsobem jeho vlastním. A nejen to. V knize je přiložena mapa gymnastiky pro lenochy :)
Co se stane, když pečlivý kocour chytne blechu?
Kniha Líný kocour Josef v seznamech
kočky pro děti domácí zvířata naučná literatura
Skrýt reklamy
Vtipná kniha o kocourovi, který zjistí, že je mnohem lepší běhat po venku, kde na něj číhá dobrodružství na každém rohu, než se válet doma na gauči;-)
Zábavné ilustrace, pěkný srozumitelný příběh.