lump23 komentáře u knih
Knížka se mi moc a moc libila.Je opravdu poutavá.Přečetl jsem ji,asi za tři dny.Fakt pěkné!
Pěkné oddychové čteni.Moc příjemné odreagování .Knižku vám všem doporučuji.
Knižka se mi opravdu moc líbila.Je to hezké odpočinkové čtení.
Knižka se mě moc nelibila.Dočetl jsem ji,ale už nikdy vic.
Moc pěkná dobrodružná kniha.Škoda,že autor už zde není,aby mohl napsat ještě spousty takového pěkného oddychového čtení!
Knižka se mi líbila ,ale je dobře videt,ze je to Puzova prvotina.Co jsem zatim od nej četl,tak je to skoro nejslabši.Ale mam tohoto autora rád
Milá a dobře mě čitelná knižka i když trošku krátká.Rád si ji vždy znovu přečtu.
Opravdu poutavé a pohodové čtení.Opravdová mafiánská kniha.Mrzí mne,že ji mam už přečtenou,jen ten konec se mi moc nelíbil,ale já to tak nenapsal,že
Knížka je zajimavě napsana a docela byla fajn.I kdyż jsem asi čekal od Puza víc.
Měl jsem knížku přečtenou za dva dny,tak dobré.Má strhujici rychlost a je plnná napětí.Oko za oko.
KNIHA SE MI VELMI LIBILA I KDYŽ KMOTR JE ASI PRECI JEN LEPŠÍ.NE VAŽNĚ JE DOBRÁ.
kniha se mi libila .Je dobre čtitelná.Centurioni Macro s Catonem a jejich Syrské dobrodružství mě uplně pohltilo.Fakt dobré..
Pěkna knížka o životech Římanu Macrona ,Cata ale i aristokratu Vitelia a Vespania.Opět se mi moc líbila.
opět dobra kniha o životě a boji v římské legii.Jednu chvilku jsem měl dokonce strach o život mladeho centuriona Cata,ale vše dobře dopadlo a bylo z toho zase vítězství.