lusitta05 komentáře u knih
Takéto ja fakt môžem, krásni namakaní chlapi, neskutočne sa odreagujem pri čítaní kníh tejto autorky, romantika ako vyšitá, takže ďalšia super séria. Teším sa na ďalší diel.
Aj mňa prvý diel bavil oveľa viac, akosi som čakala od začiatku ako to dopadne a kniha ma neprekvapila. Ani neviem, či si chcem prečítať príbeh z pohľadu Lea. Ešte uvidím, či budem mať náladu :)
Nádherný príbeh lásky. Chvíľami veľmi dojímavý, hlavne ku koncu, všetkého tak akurát, žiadna presladená romanca, môžem len odporučiť.
Absolútne ma to nebavilo, tiež som preskakovala strany, či ma vôbec niečo zaujme, ale sklamaná som prelistovala do poslednej strany. Taká blbosť!
Ešte som žiadnu knihu s takouto témou nečítala, nejako ma to odrádzalo, ale tak dala som sa na to :) A môžem povedať, že aj keď dávno nie som veková kategória, pre ktorú je asi určená, toto ma neskutočne bavilo! Pri takýchto knihách si treba odpočinúť, zapojiť predstavivosť a fantáziu a je jedno koľko mám rokov. Odporúčam!
Taká zvláštna kniha, ale výborne napísaná a čítala sa s ľahkosťou, viackrát ma Margaret pobavila. Nevzdala sa a brala od života čo jej nadelil, zdraví ľudia si to asi nevedia ani predstaviť.
Celkom pekná kniha, obom som držala palce aby k sebe nakoniec našli cestu, takže koniec ma potešil. Odporúčam.
No a čo, že je kniha jedno klišé za druhým? Na pobavenie, odreagovanie a predstavivosť je úplne stvorená.
Kniha výborná na odreagovanie, veľmi som sa bavila, tento štýl mám rada po náročnom dni, super! Môžem iba odporučiť.
Aj ja mám rada takéto knihy, skvelé na odreagovanie počas všedných dní.
Mne to pripadalo až trápne, niektoré vety som preskakovala, čo boli nuda. Neviem si predstaviť takého učiteľa v dnešnej dobe, to čo bol niekde zaspatý ako šípová Ruženka? Nič moc.
Aj mne sa zdá, akoby mi niekto vymazal tretinu knihy, stále som čakala, že sa stane niečo... a nič. Strašne krátke a ten koniec blbosť. Neviem čo si môže vyfantazírovať autorka ako pokračovanie. Aspoň že vek hlavných postáv je vyšší, takže je to ako-tak uveriteľné.
Mám rada takéto príbehy, ale toto bolo rozťahané, a po dočítaní totálne zabudnuteľné. Tretiu hviezdu dávam za super hlášky a dúfam že Lex bude lepší. Inak v češtine sa aspoň mne takýto štýl kníh oveľa lepšie číta.
Nebolo to až také zlé, ale akosi som čakala viac, zo začiatku sa mi zdalo, akoby som to už čítala, alebo mi to veľmi pripomínalo Božského bastarda, tam je hlavný hrdina Bennet. Fakt sorry, ale Božskému bastardovi nesiaha toto dielko ani po päty. Niektoré vety ma neskutočne iritovali, napr. "odhadujem, že myslíte na súlož" - to akože vážne??? a s tou súložou to je v texte viac krát,ako aj plno nespisovných slov a pravopisných chýb, to už sa nerobí korektúra a pred vydaním knihy nikto nečíta? Takže za mňa taký priemer.
Tak to bolo tak neskutočne slabé, že som sa parádne nudila, preskakovala som stránky, aby som ju len dočítala. Za mňa absolútne sklamanie.
Táto séria ma strašne rozčuľovala, ale musela som ju dočítať, aj keď už dávno nie som veková kategória, pre ktorú je určená. Toľko všetkého dokopy som asi ešte nečítala. Autorka to vážne prehnala s vekom hlavných hrdinov, tak zvrátene sa majú správať 16 roční?? Niektoré veci absolútne nechutne absurdné, niektoré neuveriteľné, ale nedá sa odoprieť určité čaro týmto knihám, ktoré Vás nútia čítať ďalej až do konca.