m.zirhut | Komentáře u knih | Databáze knih

m.zirhut m.zirhut komentáře u knih

Cizinec Cizinec Albert Camus

(audiokniha) Pro mne trochu nudné a rozvleklé. Ale musím uznat, že mi byl hlavní hrdina sympatický. Možná taky proto, že jsem knihu poslouchal v období, kdy mi jednaní ve stylu 'mouchy snězte si mě' bylo blízké.

26.05.2020 3 z 5

Nezbedné kůzlátko Nezbedné kůzlátko Mary Kelly

Čteno jako druhá ze serie dětem (5, 7 a 9let) před spaním. Líbilo se, ale Červenka byla přecejen o něco lepší.

26.05.2020 4 z 5

Zasněžená červenka Zasněžená červenka Mary Kelly

Čteno dětem (5, 7 a 9let) před spaním. Kniha měla u dětí velký úspěch. Dokonce sedmiletá dcera si ji po dočtení začala číst znovu sama.

26.05.2020 5 z 5

Série C-L Série C-L Eduard Fiker

(audiokniha) prostě nebavilo

23.05.2020 2 z 5

Žena v kleci Žena v kleci Jussi Adler-Olsen

(audiokniha) Je celkem známo, že člověk je ten nejkrutější tvor na planetě. Přesto mi hlavní dějová linka přišla celkem přitažená za vlasy. Navíc samotný závěr byl už úplně nereálný a nelogický. Až se divím, že jsem to vůbec doposlouchal.

31.03.2020 2 z 5

Všichni moji strýčkové Všichni moji strýčkové Viktor Fischl

(audiokniha) Zajímavý mi přišel pouze začátek o dvanácti křeslech. Potom už mě poslech jen uspával, což se mi pro jízdu autem nezdálo uplně ideální, takže jsem knihu bohužel nedoposlouchal.

23.03.2020 2 z 5

Barnabáškova kniha Barnabáškova kniha Zágoni Balázs

Mám trošku rozporuplné pocity, některé kapitoly nás moc nebavily, ale některé byly opravdu skvělé. Ještě teď s odstupem času si pamatuji například příběhy o autobusu, podzemní dráze, džípu s nemocným kolem, lokomotivě nebo pomalovaných šuplících :)

21.08.2019 4 z 5

Kajsa Nebojsa Kajsa Nebojsa Astrid Lindgren

Rošťáctví Kajsi(hlavně epizoda okolo roztřihaného svetru) holky 5 a 6 let opravdu bavila.

20.06.2019 4 z 5

Ptáček a lev Ptáček a lev Marianne Dubuc

Opravdu oblíbená knížka u našich dětí.

20.06.2019 5 z 5

Dubánčí rok Dubánčí rok Leona Šťastná

Skvělé nápady se žaludy a k tomu ještě moc pěkně nafoceno. Příběh jsem vlastně ani nečetl, protože se mi tato knížečka jen tak mihla v ruce.

20.06.2019 5 z 5

Policie Policie Jo Nesbø

(audiokniha) po Netopirovi jsem chtel tomuto autorovi dat jeste sanci...chyba.
Prvni polovina mi prisla asi jeste nudnejsi nez Australie. A v te druhe autor sice vysvetloval plno zapletek z te prvni, ale jine jakoby umele zase vytvarel. Cele mi to prislo proste nerealne a podbizejici se ctenari.
Timto pocinem jsem tedy s velkym Nesbo skoncil.

23.10.2018 3 z 5

Deset malých černoušků Deset malých černoušků Agatha Christie

(audiokniha) Po hodine poslechu jsem to vzdal. Vubec me to nebavilo

25.09.2018 2 z 5