m2056 m2056 komentáře u knih

Znamení kříže Znamení kříže Chris Kuzneski

Kniha se čte dobře trochu za polovinou to trochu drhne a kniha se vleče ale konec je zase rychlý spád tak vás i kniha baví ale nějaké stránky jsou tam zbytečný ale i tak je to celkem dobrý.

Meč Boží Meč Boží Chris Kuzneski

Kniha se dobře čte je hodně akční že hlavní hrdinové vítězi ale je plná nečekaných zvratů tak udrží člověka v postřehů celou dobu čtení.

23.09.2023 4 z 5

Boží oko Boží oko James Rollins (p)

Dobrý čtení vám kniha přinese o některých věcech bude přemýšlel i když knihu odložite.

23.09.2023 4 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Kniha je krásná bude člověka bavit ať je vám 5 let nebo 105 let super knižní zážitek a bude chtít další a další příběh číst.

23.09.2023 4 z 5

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Druhý díl už má o pár stránek víc než předchozí čte se dobře kolikrát je vám hlavního hrdiny upřímně líto moc dobře napsáno s citem a láskou.

Maškaráda Maškaráda Gayle Lynds

Kniha je moc dobrá je jen škoda že u nás vyšla autorky pouze tohle určitě si zasloužila vydat u nás více knih.

22.09.2023 4 z 5

Ďáblova slza Ďáblova slza Jeffery Deaver

Kniha je hodně dobrá příběh hodně zajímavý není tam hodně odbornosti jak u některých autorů Kniha vás určitě nudit nebude stojí za to číst.

22.09.2023 5 z 5

Zelená jako smaragd Zelená jako smaragd Kerstin Gier

Kniha je dobrá i když člověk trochu tuší na pozadí lásku co přichází tak se skvěle čte bohužel série končí.

21.09.2023 4 z 5

Modrá jako safír Modrá jako safír Kerstin Gier

Kniha má čtivý příběh ze hlavním hrdinům držíte palce ať vše dobře dopadne i když je pro mládež dokáže dobře zabavit že čtení baví.

21.09.2023 4 z 5

Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

Kniha se čte velmi dobře a vůbec nevadí že je pro mládež člověk se nenudí a děj je hodně zajímavý.

21.09.2023

Maminčin mazánek Maminčin mazánek Sarah Flint

Kniha se dobře čte ale je tam psáno tolik zbytečné omáčky o kolo všeho že vás to přestane bavit úplně

19.09.2023 1 z 5

(M)Učednice (M)Učednice Ali Land

Kniha mě moc nesedla nelíbilo se mě to tolik ani jak je kniha napsaná že hlavní hrdinka má v hlavě několik vizí najednou v hlavě a je to vše napsáno dohromady.

18.09.2023 2 z 5

Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

Kniha je podle mého dobrá dobře se čte příběh je dobrá zápletka tak jen vzhůru do čtení přeji fajn zážitek.

Chlapec z lesů Chlapec z lesů Harlan Coben

Kniha se čte dobře ale není to nic moc slabší průměr.

Zázrak v plechovce Zázrak v plechovce C. D. Payne

Kniha je hodně na pohodu pokud nechcete nic složitého na konci knihy je ještě jedna krátká povídka o penězích.

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Dobrá kniha jen je chyba že není filmová verze líbilo se mě to dost.

Pamatuji si vás všechny Pamatuji si vás všechny Yrsa Sigurðardóttir

Pěkný příběh málo postav dobrá zápletka ale zase nic převratného ale čte se to dobře.

Ústav Ústav Stephen King

Kniha se četla dobře jen příběh byl takový jednoduchý od Mistra Kinga dokáže napsat lepší knihy.

Nikdo není doma Nikdo není doma Tim Weaver

Kniha se čte dobře příběh vási baví více než do poloviny knihy pak mě to přišlo zbytečně komplikovaně zamotáno.

Padesát odstínů ostudy Padesát odstínů ostudy Andrew Shaffer

Zbytečně vydána kniha raději než tohle jděte na procházku do přírody.

15.09.2023