Ti druzí přehled

Ti druzí
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443960/bmid_ti-druzi-tQ1-443960.png 4 1403 1403

Mrazivý. Děsivý. Neodložitelný. Nový psychothriller autorky bestsellerů Kříďák a Jáma. Gabe se jednoho dne vracel autem domů z práce a v zácpě uvízl za starým autem. Jeho zadním oknem na něj vykoukla dívčí tvář. Zahlédl, jak říká: „Tati.“ Byla to jeho pětiletá dcera Izzy. Od toho okamžiku už ji nikdy nespatřil. Tři následující roky strávil Gabe cestováním po dálnici, kterou tenkrát jel, a hledáním Izzy. Odmítá se vzdát naděje, že ještě žije. I když mu všichni tvrdí opak. Fran a Alice mají za sebou taky spoustu dní a nocí na cestě. Ty dvě ale nikoho nehledají. Ty dvě utíkají. Před někým, kdo jim chce za každou cenu ublížit. Protože Fran zná pravdu. Ví, co se skutečně stalo Izzy. Kdo za to může. A co udělají ti druzí, když ji a Alici dostihnou...... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Kalibr

The Other People, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ti druzí. Přihlašte se a napište ho.

Tamisha
27.02.2025 3.5 z 5

Z toho příběhu mám rozporuplné pocity. Začátek byl hrozně zmatený, každá kapitola byla o nějakém člověku. Postupně se osudy lidí propojovaly až dali ucelený obrázek, co se vlastně stalo. Velkým zklamáním bylo, že jsem čekala čistý psychologický thriller, avšak obsahuje nadpřirozené jevy (tady mi tak prostě nesedlo).
Není to úplně můj styl a doposlouchala jsem to s vypětím sil. Přednes audioknihy byl úžasný, tam nemůžu nic vytknout.

Jednoho dne jede Gabe po dálnici domů, když tu najednou v autě před sebou uvidí holčičku... svojí dceru Izzy, která vysloví "tati". Avšak za chvíli Gabovi voleji, že jeho žena i dcera byly nalezeny doma zavražděné. Kdo tedy byla ta dívka?
Gabe nevěří, že je jeho dcera mrtvá a po tři roky pátrá, co se vlastně stalo a kde jeho dcera je. Podaří se mu získat zápisník, kde je napsáno Ti druzí.

Fran a Alice jezdí od města k městu, přespávají v motelech. Utíkají před svými pronásledovateli....utíkají před Těmi druhými. Fran má děsivé tajemství, které musí chránit. To ona ví, co se Izzy stalo.

"Spí. Bledá dívka v bílém pokoji."

IvanaZao
16.02.2025 5 z 5

Pro mě je tohle zatím nejlepší a nejčtivější knížka od této autorky. Některé věci jsem sice předvídala ale některé byly opravdu překvapivé. Opravdu dobře napsaná kniha. Palec nahoru

andrew8woods
14.02.2025 4 z 5

Čekal jsem něco víc, ale knize se určitě nedá upřít čtivost. Příběh samotný mi přišel dost předvídatelný a celou dobu jsem očekával nějaký zvrat. Ten se bohužel nekonal (nebo minimálně tak, jak bych chtěl). Čtení mě bavilo, ale od poloviny knihy mi přišlo, že autorka se pokusila vytvořit "něco" ale nevzniklo z toho nic moc úžasného.
Spoustu věcí bych knihy vyškrtl, ale to by z toho byla jenom povídka.
V budoucnu určitě zkusím nějakou další knihu od autorky...

50 nejčtenějších knih roku 2021

27.12.2021

10 právě čtených knih podle uživatelů (leden)

15.01.2021

10. ročník KNIHOMÁNIE startuje ve středu!

19.10.2020

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Říká se, že nenávist a hořkost vás zničí. Omyl. Je to naděje, co vás užírá zevnitř jako parazit. Ale naděje vás nezabije. Tak laskavá není.

Když se někdo pohřešuje, je to jiné, než když zemře. Svým způsobem horší. Smrt nabízí konečnost. Smrt vám dává svolení truchlit. Uspořádat poslední rozloučení, zapálit svíčky, položit květiny. Pustit. Když se někdo pohřešuje, zůstanete v předpeklí.

Jedna z věcí, které objevíte, pokud dostatečně dlouho projíždíte asfaltovou řekou uprostřed noci, jsou další noční lidé. Další upíři.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Ti druzí v seznamech

v Přečtených1 955x
v Mé knihovně552x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)