Ma-Kli Ma-Kli komentáře u knih

Literární spolek Laury Sněžné Literární spolek Laury Sněžné Pasi Ilmari Jääskeläinen

Nedočtu. Knížka začala moc dobře, způsob vyprávění úžasný. Bohužel ale hrozně nemám ráda změnu jmen, názvů z původních na české, a jakmile vstoupila do hry Hra a začalo to být něco podivného, tak jsem knížku odložila. Není to můj šálek kávy.

08.06.2022 1 z 5

Mixtape Mixtape Jane Sanderson

No, ze začátku dobré, četlo se to hezky, i ten příběh byl poutavý a dobře napsaný - a pak se to bohužel změnilo v nudnou směs dlouhých popisů skladeb a zbytečných vedlejších příběhů, naivního klišé a nereálního chování postav. Konec náhle bez nějakého uzavření příběhu - a s ním úleva, že je to za mnou.

29.11.2021 2 z 5

Za pět let Za pět let Rebecca Serle

Příjemná oddechovka, takové milé pohlazení. Příběh je jednoduchý a celkem předvidatelný (až na konec, ten je nečekaný a moc fajn), nic vyjímečného nebo zvlášť hlubokého, ale moc moc se mi líbil autorčin styl vyprávění. 3,5*

01.09.2021 3 z 5

Slavík Slavík Kristin Hannah

Velmi dobře napsaný, velice smutný příběh z druhé světové války. Škoda jen, že všechny ty hrůzy nebyly trochu víc vyvážené šťastnějším koncem. Popravdě mě to nekonečné neštěstí v mnoha podobách ke konci už zmohlo a pokazilo mi celkový dojem z knížky. Vím, že to je čistě osobní názor, ale na mě to bylo až zbytečně moc temné a kniha nezanechala až tak příjemný dojem. Tři hvězdičky za výborný spád, vykreslení postav a bohatý děj.

14.05.2021 3 z 5