MacinaS komentáře u knih
Možná se teď trochu ztrapním, ale nedá mi to nenapsat to. Takže včera večer jsem to dočetla..kniha super! První polovina bezvadná, druhá sice trochu vleklá, ale i tak..Večer jsem lehla do postele, no lehla, nalepila se na přítele a odmítla ho pustit. V noci jsem se vzbudila a nemohla spát dál. Furt se mi vracel Gage. Musela jsem rožnout, abych vůbec usnula!
První kniha od Kinga, jinak jsem četla jen povídky. Bezva zážitek.
Super :) bohužel mě trošku vyváděly z míry vsuvky- výpovědi, úryvky z novin, etc. :(
První díl jsem nečetla, jen jsem viděla film..ale k druhýmu mám jen jedno slovo..SKVĚLÝ! Oddechovka a suprově se čte :) hlavně je dobrá na pár nudných hodin strávených v autobuse :)
První pocity z knihy byli takové, že jsem to málem odložila..ale pak?! No ty v*le..moc se mi líbilo, že do příběhu vložila vyprávění Dagmar, Laury a potom Inez..konec jsem nečeka..myslím, že jsem se do knížky asi zamilovala..a přečtu si s chutí další od autorky :) akorát jsem měla problém se švédskýma jména..ale to je maličkost :)
Knížka pro mě napínavá. Jelikož jsem před tím četla jen 2 kriminálky a to Zmizelou a Sněhuláka. Začetla jsem se rychle. Docela napínavé, ale lezla mi na nervy Rachel!!! Ale uplně hrozně..nemám rada alkoholiky, ale autorka její stavy vylíčila skvěle. Nejvíc sympatická mi byla Anna. A Tom? Nevím co na něj říct. Rozhodně jsem nečekala konec takový jaký byl. Myslela jsem, že vrah je někdo jiný. A jak už tu bylo několikrát zmíněno rozhodně bych to nepovažovala za bestseller. Ale jestli bude filmové zpracování určitě se na něj těším pokud ho někdo nezprasí ;)