madonna6956 komentáře u knih
Hellboy, týpek, který je z pekla.
Pracuje pro Úřad paranormálního výzkumu a ochrany. Je to dobrej chlapík. Ovšem k němu temnota promlouvá, neustále. Kdo je vlastně Hellboy a proč tu je?
Co je důležitější? Hellboyovo rozhodnutí o jeho životě, či otázky ohledně jeho předurčení vypustit armádu pekel?
Miluju Hellboye, postavy sympatické. Líbí se mi vždycky, jak na Hellboye mluví vždycky temná entita ''že svému osudu neunikne'' a Hellboy vždycky ''Drž hubu'' :D :D
Mimochodem příběh z Prahy je velice poutavý a zajímavý. Praha je sama o sobě dost okultní, alchymistická a tajuplná. Uvítala bych více příběhů z Prahy. :)
Miluju Hellboye, postavy sympatické.
Miluju Ú.P.V.O. Tohle je snad díl, který se mi líbil nejvíc, hlavně ten poslední s tím vampírem.
Baví mě i víc než Hellboy. Je zde tajemno, napětí a paranormální jevy. To se mi líbí. :)
Miluju Ú.P.V.O.
Baví mě i víc než Hellboy. Je zde tajemno, paranormální jevy. To se mi líbí. :)
Miluju Ú.P.V.O.
Baví mě i víc než Hellboy. Je zde tajemno, paranormální jevy. To se mi líbí. :)
Snažila jsem se z obrázků luštit, kdo je kdo ( V byl poznat vždy).
Zajímavý příběh. Něco to se mnou trochu udělalo, ale ne nic extra.
Kniha, která potěší každého. Naprosto pro každou generaci. Zábavné, plné obrázků a zajímavých rad.
Kniha, která potěší každou holku, dívku, ženu. Naprosto pro každou generaci. Zábavné, plné obrázků a zajímavých rad.
Violettu mám ráda. Je zajímavé, co všechno se zde o seriálů a jednotlivých a hercích dozvíte. :)
Karty mám, mají JEDNODUCHÁ poselství, obrázky uklidňují, jednorožci existují.