Majakadelcova

Skvěle pokračování, vraha jsme odhalila celkem rychle, nevím proč, ale nějak jsem si to odvodila :) Každopádně mě celkem mrzí, že končí příběh E a R. Ráda jsem o nich četla a mám trochu strach jestli série neztratí své kouzlo.

Od druhého dílu jsem určitě neočekávala hodně, protože první díl byl velmi intenzivní a skončil neskutečně...Ale druhý díl byl naprosto jiný a též čtivý. Knížka má moc zajímavé téma pro tvorbu psaní. A nové postavy v díle byly skvělým oživením.

Hlavní hrdinka mi úplně nesedla, tak jsem úplně nedokázala splynout s knihou. Ale na odpočinkové počtení to vyhovovalo.

Dvojka mě bavila úplně stejně, jako jednička. Možná se mi i Max líbil víc. Za mě skvělé početní. Každopádně pro ty, kdo hledají hloubku to určitě není. :)

Tak to byla velká zábava pro mou hlavu. Caroline byla skvělá, její přímočaré vyjadřování mě moc bavilo. Hned je jasné, jak knížka skončí, ale vůbec mi to nevadilo, užívala jsem si příběh až do konce.

Pořád nevím, co si o knížce myslet. Skvěle se mi četla a příběh rychle utíkal. Námět zajímavý, místy bolestný, ale i my vykouzlil úsměv na tváři. Opravdu mám rozporuplné pocity...Za přečtení určitě stojí.

Neurazí- nenadchne. Za mě průměrná knížka, určitě jsou lepší, které vás provedou rodičovstvím s větší nadsázkou. :)

Čtení oddechové a děj celkem ubíhal, ale úplně mě duchařina nebere, takže v sérii pokračovat nebudu. Věřím, že své fanoušky si knížka určitě najde.