Majkrofon komentáře u knih
Ďalší Lincoln Rhyme, opäť vynikajúci záver plný zvratov, bohužiaľ začiatok sa trošku vlčie a nie vždy je to až také pútavé čítanie, preto len 4 hviezdy. Ale kvalitné čítanie, to každopádne.
Už sa tak nejak veziem na vlne Piesne ľadu a ohňa. Aj keď sme sa v tejto časti nejak zvlášť neposunuli v príbehu a kniha obsahuje pár nezáživných kapitol, tak som ešte viac obľúbil svet Georga R.R. Martina a už sa teším, keď sa dostanem na piatu knihu, kde už nebudem tušiť čo sa stane, kedže som videl 4 série seriálu. Ale na ten už pomaly zabúdam, knihy mi ho vytláčajú z mysle..
Uplne ina kniha, aku som od Kinga este necital a i ked sa to obcas tazsie citalo, tak sa tesim na dalsie pokracovania, zvlast, ak to bol len naozaj iba vlaznejsi zacistok
Túto knižku nám rozdával sám autor, keď navštívil našu školu počas kolókvia a musím uznať, že bola prekvapivo dobrá. Vidieť, že autor sa rozumie tomu o čom písal a ten, kto má rád thrillery z prostredia politiky, tajných a spravodajských služieb a mafie si príde na svoje. Veľké plus, že sa odohráva na Slovensku.
Nie tak kvalitné ako Krstný otec, ale stále velmi pútavé čítanie, ktoré fanúšikom Puza odporúčam, tí prehltnu aj tie nudnejšie pasáže.
Čítal som to v detstve a priznám sa, pamätám si ten moment, keď som prvý krát uvidel obálku knihy (dostal som ju na Vianoce) a vôbec ma nezaujala, priam až odpudzovala, ale nakoniec som sa do nej pustil a neľutoval som, pretože ma príbeh v celku pohltil, škoda, že som nemal možnosť prečítať si aj pokračovania.