Inferno - Peklo přehled

Inferno - Peklo
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/169710/mid_robert-langdon-inferno-peklo-qaB-169710.jpg 4 4451 4451

Robert Langdon série

Vzrušujúci život Roberta Langdona pokračuje! Známy a uznávaný symbolista sa tentoraz ocitá v srdci Talianska, kde sa rozpúta napínavé dobrodružstvo okolo jedného z najtajomnejších literárnych diel v histórii. Langdon sa musí postaviť tvárou v tvár súperovi, ktorý ho zavedie do sveta klasického umenia, tajných chodieb a futuristických zbraní. Kľúč na nezodpovedané otázky je skrytý medzi riadkami Danteho Pekla a symbolista sa opäť vrhá do boja s časom, aby odvrátil skazu sveta...... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Ikar (SK)

Inferno, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Inferno - Peklo. Přihlašte se a napište ho.

Iki1
18.10.2024 4 z 5

Hodně napínavý thriller s vycizelovaným dějem mě ke čtení doslova přitáhl. Trochu mi vadí autorův styl, který mi přijde stejný ve všech jeho knihách, vypadá jako by sypal housky do bedny na krámě. O dost víc mi vadilo poučování o středověkém umění, které co chvíli opakuje a po pár stranách se k němu opět vrací. To už působilo hodně únavně. Na druhou stranu vysoce hodnotím nápad související s konkrétním obrazem, který vede k vystavění děje a k dalšímu vrstvení příběhů, které děj posunou.

baji42
04.09.2024 5 z 5

Tato kniha se mi líbila více než jeho slavnější Šifra. Napínavý thriller, který jen stěží odkládáte, a jen díky rozsáhlosti knihu nepřečtete naráz.

AlexSlováková
31.08.2024 5 z 5

Pro mě nejoblíbenější autorova kniha - napínavé od první do poslední strany.

Na Plovárně s Danem Brownem

22.04.2014

Knižní novinky (17. - 23. 9.)

16.09.2013

Ocenění knihy (2)

2013 - Český bestseller (Překladová beletrie pro dospělé)
2013 - Goodreads Choice Awards (Best Mystery & Thriller)

Kniha Inferno - Peklo v seznamech

v Přečtených7 347x