Malinche128 Malinche128 komentáře u knih

Katarína Aragónska Katarína Aragónska Norah Lofts

Krásna kniha. Pekne a pútavo opísaný príbeh Kataríny.

09.11.2020 5 z 5

Vnútorný prístav Vnútorný prístav Nora Roberts

Je to veľmi jednoduchá kniha, kde mi chýbal trošku napínavejší príbeh. Avšak ak ju berieme len ako kniha ku káve na nedeľné čítanie ak nemáme práve po ruke inú knihu je to ok.

14.04.2020 2 z 5

Ostrov tučniakov Ostrov tučniakov Anatole France

Nezapomenuteľná kniha, ale nie vo všetkom je to myslené v tom najlepšom slova zmysle.... Myšlienka dobrá, avšak strácala som sa v nej veľakrát.

18.03.2020 2 z 5

Svadobné šaty Svadobné šaty Rachel Hauck

Kniha sa číta veľmi jednoducho. Príbehy neviest sú veľmi pekne popreplietané a páči sa mi, že to nieje jedna z tých "klišé" romantík. Svojím príbehom je táto kniha jedinečné a preto aj veľmi zapamätateľná. Určite odporúčam.

05.02.2020 4 z 5

Neskrotená Neskrotená Sylvia Day

Bola to pre mňa asi skôr najnudnejšia časť. Neviem či sa mi oplatí začať čítať posledné dva časti.

06.07.2018 2 z 5

Letné ozveny Letné ozveny Rosamunde Pilcher

Celkom pekná kniha na jednoduché čítanie.... No prijala by som viacej napätia.

21.03.2017 3 z 5

Leotina zahrada Leotina zahrada Francine Rivers

Pekná kniha avšak pre mňa to malo strašne pomalý spad... Miestami bola strašne nudná.... Ako myšlienka tej knihy bola pekná avšak zdĺhavo a nudne napísaná.

04.01.2017 2 z 5

Denník nymfomanky Denník nymfomanky Valérie Tasso

Táto kniha sa číta veľmi príjemne a jednoducho. Nieje zbytočne zdĺhavá. Číta sa sama odseba :) Určite odporúčam aj ked tento príbeh je podobný ako Pretty Woman.

18.02.2016 4 z 5

Plynutie Plynutie Pavel Hirax Baričák (p)

Hirax znova nesklamal. Je to kniha ktorá ma počas jej čítania donútila sa zamyslieť sa nad viacerými vecami ako napríklad môj vzťah k rodine, kamarátom a tiež že všetko zlé je vždy na niečo dobré. Odporúčam.

20.07.2015 4 z 5