Malous komentáře u knih
Kniha se mi opravdu líbila :) Počkám na tebe sice bylo opravdu lepší, ale i tak mě zaujala. Milý, sladký, romantický příběh. Nedávám plný počet hvězd, jelikož byla hlavní hrdinka s tím jejím fňukáním někdy až příliš otravná a celkově některé situace byly přehnané a předvídatelné. ;)
Sakra.. nemám slov. Vůbec nevím, co si o této knize mám myslet. Byla tááák ZVLÁŠTNÍ. Ani nevím, jestli mě víc bavila nebo nebavila. Četla se dobře, lehce, ale vůbec neměla spád.
3,5* za originalitu, zvláštní humor a čtivost.
Od začátku do konce to bylo úžasné :) Četlo se to samo, postavy a zápletky byly dobře propracované. Doufám, že někdy bude příležitost si přečíst pokračování!
Kniha je čtivá, dobře zpracovaná, ale se seriálem se nedá tolik srovnávat. V seriálu se toho rozhodně víc děje (z knihy jsou vzaty jen části příběhů), což se o knize říci nedá. Přišla mi dějově chudší než jsem čekala, a proto doufám, že druhý díl bude lepší. :)
Nebyla to špatná kniha. Byla originální, tajemná, ale rozsah kapitol byla hrůza. Opravdu se nejde začíst do kapitoly o pár řádcích... Měla jsem problém se soustředěním.. Více úvah než děje.
Ten konec? Woow.. Posledních 100 stran jsem zhltla a jen žasnu. Úžasně promyšlené. Shan opět nezklamal. :)
I druhý díl stál za přečtení. Teď už se jen tešit na 3. a to závěrečný. ;)
Opět výborný díl, jen mě rozčilovala Kelsey.. Chodí s Kišanem, ale když jde o zachraňování, hned se hrne k Renovi.. Když někoho volá, je to opět Ren.. Ano, patří k sobě, ale chudák Kišan
Úžasný příběh. Nenašla by se stránka, která by mě nebavila. :) Podobnost s: Ptačí zpěv, Dech, Jsem roztříštěná..
Příběh velice poutavý. Lehce se četl a propojenost historie a postav výborná.
Pěkná oddechovka. Neurazí, ale také příliš nenadchne. ;)