Malous

Kouzelný příběh, plný reality, skvělé návaznosti. Ocenila jsem více vypravěčů a tím pádem i více pohledů na situaci. Mohu jen doporučit!!!

I druhý díl stál za přečtení. Teď už se jen tešit na 3. a to závěrečný. ;)

Začátek lehce zmatený, špatně se četl. Pak se kniha rozjela. Děj plynulý, krásné úvahy, výborný styl psaní. :)

Opět výborný díl, jen mě rozčilovala Kelsey.. Chodí s Kišanem, ale když jde o zachraňování, hned se hrne k Renovi.. Když někoho volá, je to opět Ren.. Ano, patří k sobě, ale chudák Kišan

Úžasný příběh. Nenašla by se stránka, která by mě nebavila. :) Podobnost s: Ptačí zpěv, Dech, Jsem roztříštěná..

Příběh velice poutavý. Lehce se četl a propojenost historie a postav výborná.

Pěkná oddechovka. Neurazí, ale také příliš nenadchne. ;)

Měla jsem velký problém, abych se prokousala aspoň přes 50. stranu. Pak mě kniha okouzlila. Dá se říci, že se v ní konečně něco začalo dít :D
Z mého pohledu mi dost připomínala Jsem roztříšněná nebo Dech. Určitě všem doporučuji, stojí za přečtění.

Výborná kniha a vřele všem doporučuji. Mám ji již šestým rokem a každý rok ji s kamarády čtu. Stala se takovou putovní knihou a neznám nikoho z mého okolí, kdo by si ji ještě nepřečetl :D .. Strhující napětím prostupující děj, skvělé a rozmanité postavy. Kniha působí opravdu reálně.

Kolem této knihy jsem dlouho chodila v knihkupectví a váhala jsem, jestli si ji pořídit. Říkala jsem si, že to bude jen další kniha o umírání a rakovině, plná citů a utrpení.. Takových už je mnoho a nechtělo se mi do ní.
Zmýlila jsem se. Včera jsem knihu začala číst a po necelých 6 hodinách jsem se dostala na konec, NAPROSTO OHROMENÁ (a možná i ochromená).
Nejsem zrovna příznivec takových knih, mám spíše ráda Scifi nebo Fantasy.. Byla jsem velice překvapena, jak moc mě kniha vtáhla do děje.
Mohu jen doporučit!