Malýstromeček komentáře u knih
Knihu jsem přečetl poté jsem viděl film a moc se mi líbila. Jenom si nedokážu představit kolik stromů může jeden člověk zasadit.
Počátek je pro mě první kniha, která má více než 400 stránek a já ji přečetl jedním dechem. Kdyby si jí tatínek nekoupil, asi bych se k ní nedostal. Musím říct, že je knížka opravdu skvělá. Vůbec jsem ten konec nečekal a vzpamatovával jsem se z celého příběhu asi 2 dny. Určitě si koupím další knihy od Dana Browna.
Tato kniha se řadí do thrillerů. Knížka se otáčí kolem Roberta Langdona, který je profesor na Harvardu. A kolem Ambry Vidalové, která vlastní Gugheinovo muzeum a je zasnoubená s princem Španělska, ze kterého se stává král. Tito dva hrdinové se snaží získat heslo od prezentace zesnulého programátora Edmonda Kirsche. Získají ho nebo ne? Přečtěte si knihu a přesvědčte se sami.
Kniha se mi moc líbila. Děj se zdá velmi realistický a je zde spusta reálných faktů. A jak jsem říkal, konec vás ohromí. Celé čtení si myslíte, že víte kdo je za vraždami, ale najednou zjistíte, že nevíte nic. Osobně doporučuji všem nad 12 let.
Kniha Čenda a spol od Vojtěcha Steklače je jedna z nejlepších knížek, které jsem četl. Náramě popisuje prostředí, děj a myšlenky postav. V této knize se rychle vžijete do přiběhu a splynete s postavou přibližně dvanáctiletého chlapce, který s jeho kamarádem řeší krádež kufříku filatelisty. Rozhodně knihu doporučuji. Já se do ní začetl hned v druhé kapitole. Věřím že vy také. A proto jí dávám 5 hvézdiček
Tato kniha se mi moc libila jako malemu klukovi. Když jsem si ji poprvé přečetl začal jsem věřit v to že hračky mají život a i troška víry v hračku dokáže vytvořit spoustu fantazie. Tato kniha je klasická kniha, která dokáže fantazii rozvinout.
Skvělá knížka, kterou mi četl tatínek na dobrou noc