Marciem

Další z knížek, od které se nedalo odlepit. Miluju záhady, rébusy, šifry a tajemství všeho druhu, tak jsem si to opravdu užila. Historická fakta, náboženství - vše skvěle vykreslené, je vidět, že se autor vyzná. To vše mi dalo neskutečný zážitek. Film jsem dosud neviděla, tak někdy určitě kouknu pro srovnání.

Po přečtení pár stránek jsem očekávala víc, ale i tak to nebylo špatné čtení. Postavy mi k srdci moc nepřirostly, ale napínavá kniha to přeci jen byla a příběh zajímavý.

Nepotřebuje komentář, její kvalita je prověřená časem. Super čtení.

Kniha nezklamala i když je dost brzy předvídatelný vrah, ale je i přesto čtivá se zajímavou zápletkou.

Myšlenky a osudy nesourodých lidí v jedné situaci. Vtipné, ale i slza ukápla. Doporučuji.

Zvrhlík s mozkem génia je opět na scéně a opět to sakra stojí za přečtení. Napínavá od začátku do konce a ten strhující závěr! I když už se zdá, že tento díl je dost rozsáhlý a nabitý velkým množstvím postav, možná trochu překombinovaný, stejně dávám 5 hvězd tomuto strhujícímu ději.

Další z knih, kterou jsem přečetla v rekordním čase. Čtení přesně dle mého vkusu. Děj je svižný, chytne hned od začátku a nepustí, dokud nepřečtete. I střídání současnosti a zážitků z dětství pomocí deníku ......... no, prostě super čtení!

Zajímavě pojatý rodinný příběh, čtivý, bavil mě. Jen postav bylo tak nějak moc.

Velmi zajímavá myšlenka, pochmurná atmosféra, čtivý děj a strhující závěr. Doporučuji.

Fantasticky popsaný těžký život na skotském ostrově Lewis. Velmi zajímavá kniha. Ne až tolik detektivka, ale hodně mi toto čtení dalo.

Překvapivý, zajímavý děj, erotika, láska ............................ co dodat. Líbila se.

Bylo to drsné, bylo to strhující, ale teď si musím od tohoto druhu literatury odpočinout. Dala mi zabrat. I to ale vypovídá o tom, že je skvěle napsaná a zaslouží si pět hvězd. Pan King je mistr.

Asi Kingův průměr, ale celkem spokojenost. Lehce předvídatelné některé pasáže. Určitě nelituji času, který jsem knize věnovala.

Děj strhující, drsný, napínavý a závěr úplná bomba. Jen ta nesympatická policistka mě dost štvala. Jinak velmi zdařilé.