Marisa komentáře u knih
Dočetla jsem i Rozbřesk a o knihách můžu říct, že byli fantastické, jsou to moje nejoblíbenější knihy na světě, nedokážu si představit, že někdo dokáže něco takového napsat. Autorku opravdu obdivuji. Nádhera.
Knížky naprosto zbožňuji, právě začínám číst třetí díl. Zatím si nemůžu stěžovat, akorát někde je malý překlep, ale co na tom záleží :). Doporučuji :)
Když jsem si knihu objednávala, čekala jsem něco s koňmi a to co Janě mělo přirůst k srdci měl podle mě být nějaký kůň. I když jsem se trefila vedle :), kniha se mi moc líbila. Jejího nevlastního brášky mi bylo vážně líto. A její táta? Jak mohl tohle všechno udělat. Ano, možná měl své děti rád, ale nechat matku s postiženým dítětem. To vážně není dobré řešení. Být Janou, tak Petrovi nafackuju, protože brát jí jako ,, dej mi pusu a všechno bude v poho´´ je odporné. Potěšilo mě, že vše skončilo tak, jak skončilo. Kniha byla úžasná :)
Přečetla jsem Opuštěnou kobylku a nemůžu se dočkat, až si přečtu Bígla :)
I když je mi 13. Knihu jsem vylovila ze své ve ,,švech´´ praskající knihovně a přečetla si jí. Nečekala jsem, že mě kniha do děje vtáhne tak moc. Příběh byl čtivý a krásně napsaný. Stále jsem si přála, aby se vše spravilo a Polly se Šonou k sobě našli cestu. Nakonec jsem byla mile překvapená koncem, protože to jak Šona zachránila Polly život, bylo nad mé očekávání. Nemám co dodat, kniha je skvělá :)
Musím říct že tato kniha patří mezi moje nejoblíbenější. Zbožňuju jí. Nejvíce se mi líbí ta část, kdy je Jana v Lowoodu, ale ten zbytek je prostě dokonalý. Tato kniha je moje nejoblíbenější hned po Twilight a po Pýše a Předsudku :) Doporučuji
Tuto knihu mi koupila moje nevlastní sestra. Rozhodovala jsem se mezi jinými, ale jsem moc ráda, že jsem si vybrala Pýchu a předsudek. Patří jednoznačně mezi moje Nej. knihy, získala si mě hned na začátku, protože zbožňuji knihy s podobným tématem. 100% doporučuji, protože stojí za to si jí přečíst, (třeba i 100x) :)
Prostředí kde se tento příběh odehrává je krásně vybrané. Anna byla trošičku divná, ale i tak se mi kniha moc líbila :)
Je zajímavé že je ta kniha pojatá jako fantasy, ale je úžasná :)
Nejúžasnější kniha na světě. Hned si mě získala. Tady je zajímavý způsob vyprávění. DOPORUČUJI!