marketa8631 komentáře u knih
Knihu jsem si vybrala náhodně, umístila se na 3. místě jako kniha roku 2015 a krátký popis mě zaujal tak, až jsem přehlédla, že se jedná a 3. díl série. Pustila jsem se tak do knihy bez přečtení předešlých dílů a nelituju toho .. Začátek byl složitější, protože mi chybělo dost informací, ale možná díky tomu jsem potřebovala číst dál, abych zjistila o co vlastně jde :) První část byla tedy seznamovací, prostředek mě upoutal a poslední část jsem četla se zatajeným dechem.. Ano, bylo částečně jasné, jak to dopadne, ale už název naznačuje, že to není tajemství.. Knížka byla poutavá, čtivá a milá.
Pro ty, kteří čtou pro radost, knihu doporučuji. Ostatní si najdou důvod, proč kritizovat :)
Pokud čtete jen proto, aby jste pak mohli napsat svůj negativní komentář, případně se pochlubit tím, že zvrat je vám jasný už od začátku, tak knihu nečtěte. Pokud čtete z důvodu, že čtete rádi, tak vřele doporučuji. Mně se kniha trefila přesně do noty. Někomu přijde kniha nereálná, mně naopak. Copak můžete předpovídat, jak se zachová psychopat? V takovém případě pak může být reálné vše!