marlen9130 komentáře u knih
Naprosto skvělá, čtivá, rebelská, provokativní, vážná i vtipná a pohlcující knížka zároveň. Přečetla jsem jí jedním dechem. Dočetla jsem ji před několika minutami, takže jsem stále nabitá dojmy a emocemi z téhle knihy. Reed mě zaujal hned ze začátku. Úplně jsem si ho zamilovala i přes všechny jeho chyby a špatný skutky. Líbilo se mi jeho charizma, jeho nebojácnost, vůdčí povaha a samozřejmě vzhled. Spisovatelka dokázala udržovat NAPĚTÍ. Každopádně mi KONEC NEDÁ ještě hodně dlouho SPÁT!!!!(až za měsíc vyjde další díl!:() Reedovi bych to já osobně nikdy neodpustila.-možná to říkám v afektu,ale opravdu nevím. Vůbec to nechápu. Jak to mohl udělat? A hlavně proč nepromluvil ani jedno slovo?! Proč jí lhal? Proč si s ní jen hrál? Proč se změnil z minuty na minutu? Proč zrovna s tou děsnou Brooke,sakra?! Je to jako by mu najednou ruplo v hlavě a on udělal něco, čeho bude později hodně litovat! Proč, proč, proč? Každopádně bych mu to nechala pěkně vyžrat.
Ahoj nevíte kde bych si tu knihu mohla stáhnout zadarmo nebo číst oline? děkuji vypadá moc super!