marmara23

Naprosto úžasná kniha, která je takovým průřezem poznání, kterých dospěl za svého života. Tato kniha mě hodně oslovila, dala mi toho hodně a také dost vysvětlila, tak jdu životu vstříc s dalšími úžasnými vědomostmi navíc

Je úžasné jak čísla ovlivňují naše životy a to není vidět jen v astrologii, ale i v této knížce. Při čtení této knihy my nezbývá nic jiného než jen žasnout, kolik toho o nás vypovídá vesmír a čísla, už v dávných dobách se lidé zajímali o tomto tématu a já se každý rok utvrzuji, že vesmír funguje podle nějakého řádu, který je otisknut i na našich životech, našich vlastnostech. Pokud se chcete dozvědět něco o sobě a vaší cestě, nebo pokud chcete zjistit jak pokročit dál ve svých životních problémech, stoprocentně doporučuji! Opravdu zaujme a hodně prozradí.

Toto je úžasná kniha, zachycuje probuzení člověka k opravdovému životu a uvědomění si sebe sama v přítomné chvíli. Myslím, že každému doopravdy může něco dát, každý se nad ní zamyslí a uzná pravdivost, jediné minus které na jeho knihách je asi že je to těžká četba - resp. musí se číst pomalu, aby jste mohli dobře vstřebat nával informací, a často máte sklony přemýšlet při čtení a nevnímat co se děje v příběhu, bohužel pro něj, zřejmě lidi dnes chtějí neustále něco akčního, spousty zvratů a všechno ostatní je zřejmě nudné ... to se mi moc nelíbí, protože pak snadno přehlédnete tak skvělého autora jako je tento.