marmara23 marmara23 komentáře u knih

Čísla života Čísla života Dan Millman

Je úžasné jak čísla ovlivňují naše životy a to není vidět jen v astrologii, ale i v této knížce. Při čtení této knihy my nezbývá nic jiného než jen žasnout, kolik toho o nás vypovídá vesmír a čísla, už v dávných dobách se lidé zajímali o tomto tématu a já se každý rok utvrzuji, že vesmír funguje podle nějakého řádu, který je otisknut i na našich životech, našich vlastnostech. Pokud se chcete dozvědět něco o sobě a vaší cestě, nebo pokud chcete zjistit jak pokročit dál ve svých životních problémech, stoprocentně doporučuji! Opravdu zaujme a hodně prozradí.

17.01.2016 5 z 5

Cesta pokojného bojovníka Cesta pokojného bojovníka Dan Millman

Toto je úžasná kniha, zachycuje probuzení člověka k opravdovému životu a uvědomění si sebe sama v přítomné chvíli. Myslím, že každému doopravdy může něco dát, každý se nad ní zamyslí a uzná pravdivost, jediné minus které na jeho knihách je asi že je to těžká četba - resp. musí se číst pomalu, aby jste mohli dobře vstřebat nával informací, a často máte sklony přemýšlet při čtení a nevnímat co se děje v příběhu, bohužel pro něj, zřejmě lidi dnes chtějí neustále něco akčního, spousty zvratů a všechno ostatní je zřejmě nudné ... to se mi moc nelíbí, protože pak snadno přehlédnete tak skvělého autora jako je tento.

17.01.2016 5 z 5

Čtyři pilíře smyslu života Čtyři pilíře smyslu života Dan Millman

Naprosto úžasná kniha, která je takovým průřezem poznání, kterých dospěl za svého života. Tato kniha mě hodně oslovila, dala mi toho hodně a také dost vysvětlila, tak jdu životu vstříc s dalšími úžasnými vědomostmi navíc

16.01.2017 5 z 5