martas006 komentáře u knih
Krasně a čtivě popsáno lidské tělo a ještě se u toho člověk zasměje.
Celkem zajímavá kuchařka, jídla vypadají lákavě. Na vaření podle této kuchařky se teprve chystám.
Základy vaření, které zvládne každý. A protože je to Barbie kuchařka, zaujme malé slečny a ty se díky ní naučí vařit.
Pro mě jako milovníka Cimrmana to byl zážitek. U knížky jsem se vážně nasmála, tenhle humor mi vážně sedne.
Nebylo to špatné, ale chyběla tomu šťáva. Třeba to chtělo jen napsat jiným zajímavějším stylem.
Pěkná biografie o člověku, který rozhodně neměl nudný život a proto čtení této knihy mě opravdu bavilo.
Další pěkný příběh z řady Harryho Pottera. Tenhle díl se mi moc líbil i jako film. Tyto příběhy mě asi nikdy neomrzí. A Lockhart mě svou povahou spíš rozesmál.
Krásné leporelo, četla jsem ho jako malá holka u babičky.
Knížku jsem přečetla teprve nedávno už jako dospělá a moc se mi líbila. Krásné obrázky a poutavé čtení. Co víc si přát.
Pro mě jako fanynku této skupiny to byla nezbytnost a knížka se mi moc líbila.
I když jsem matiku nikdy neměla ráda, tak tyhle učebnice mi ji díky krásným obrázkům aspoň trochu zpříjemňovali.
Pěkný slovník, mnou neustále používaný. Myslím, že jsem každé slovíčko našla.
Nádherná knížka plná pohádek, které by děti měly znát.
Překvapivě pěkná kniha. Obsáhlá, informativní. Určitě by neměla chybět v každé domácnosti. Podle mě lepší než probírat svůj zdravotní stav na internetu. Pokud samozřejmě nechcete hned k doktorovi.
Ten jsem měla hrozně ráda, ráda jsem si ho pročítala.
Jako dítě mě knížka příliš nezaujala, ale přemýšlím, že bych se k ní teď vrátila a třeba nakonec hodnocení změním.