martas006 komentáře u knih
Nádherná s písničkami a říkadly. Mám schovanou pro děti.
Nenáviděná učebnice, protože jsem matiku nikdy neměla ráda.
Zajímavá publikace, ve které jsou příběhy o zamilovanosti slavných osobností. Je moc pěkná a potěší určitě nejen romantické čtenáře.
Nádherné ilustrace a psaná tak, aby ji pochopili děti a ti, kteří začínají Bibli číst. I já na ní začínala.
Prostě Harry Potter, celá série je super a tady se mi líbila postava Siriuse Blacka. Chvílemi jsem se dokonce bála :D
Pro zámek Konopiště a jeho historii mám slabost a proto mě tato publikace moc potěšila. Plná fotek, některé jsem znala, některé jsem viděla poprvé.
Jako malé se mi to moc líbilo. Je moc pěkně ilustrovaná a napsaná kniha. Základy pro děti.
Knížku jsem přečetla teprve nedávno poprvé a básničky mě bavily, jsou vážně pěkné.
Koupila jsem jí sestře k Vánocům, když jí začínala puberta a pořád se na něco ptala ohledně sexu a dospívání a tato kniha jí snad na vše odpověděla.
Co dodat, krtek nikdy nezklame. Tuhle knížku jsem jako malá holka přečetla několikrát.
Velmi dobře napsaná knížka o Sisi, ve které je spousta informací. Zajímám se o Sisi, měla opravdu zajímavý život a tady jsem se dozvěděla tolik věcí, o kterých jsem nevěděla.
Moc pěkné pohádky. Nejvíc se mi líbila Alenka a prasátka.
Moc hezká knížka. Povídky se krásně četly a přenesly mě do bývalých časů.
Nebyla to špatná kniha. Některé fejetony a povídky mě bavily víc, některé míň.
Moc hezká kniha, jsou v ní otázky ze všeobecných znalostí.
I když jsem holka, nedalo mi to a přečetla si to. Docela to šlo.
Moje milovaná a nesčetněkrát přečtená kniha. Četla jsem i komiksy. Teď bych ji zase ráda sehnala a měla ve své knihovně pro své děti.