martas006

Krásná knížka se zajímavými otázky. Ráda jsem si v ní četla pomocí lupičky, která je součástí knihy.

Je pravda, že v knize jsou chyby, ale jinak se četla velmi dobře a vůbec mi nevadilo, že je formou scénáře. Zaujaly mě postavy Albuse a Scorpiuse.

Úžasná knížka, perfektně vymyšlený příběh. Dokonce i můj manžel ho začal číst a to měl ke knížkám negativní postoj. Mé sestře jsem koupila novější ilustrované vydání a jeho to tak zaujalo, že se začetl a nedávno si byl koupit druhý díl ilustrovaný. Nikdy bych nevěřila, že ho uvidím číst nebo si dobrovolně koupit knihu. Je známo, že spisovatelka přivedla děti zpět ke čtení. A je vidět, že nejen děti...

Nejdřív jsem viděla seriál a pak jsem přečetla všechny tři díly a bavilo mě to. Byly rychle přečtené.

Nádhera, krásně se četla. Krátila mi můj pobyt v nemocnici a já byla do ní úplně zažraná :D

V mé pubertě přečteno nesčetněkrát. Je to vtipné a dozvěděla sem se i pár zajímavých věcí.

Bezvadná, zábavná a poučná zároveň. Miluju knížky od tohoto spisovatele.

Velmi povedená knížka, komiksová a tím pádem dokáže děti zaujmout a naučit. Četla jsem ji několikrát a mám ji schovanou.

Velice zajímavé, tuto knihu by si měl každý přečíst a zamyslet se nad jeho obsahem.

Je to pěkná knížka, akorát historická fakta nejsou přesná. Kdyby byly, dala bych hvězdiček 5 :) Ale jinak čtivá a určitě bych ji doporučila.

Krásná knížka, zachycující herečku Adinu Mandlovou od roku 1939 do 1945. Pěkně se četla.

Ze začátku jsem se trochu ztrácela v postavách, ale jinak velmi zajímavý a napínavý. Úžasný konec.

Krásná knížka o dívce, která tvrdí, že se nikdy nezamiluje, ale nakonec lásce podlehne :) Moc se mi líbila. Kdo má rád romantiku, velice doporučuji :)