Marticka79

Krásné příběhy o hajném Robátkovi a jelenovi Větrníkovi. Dobro zde vítězí nad zlem, jak už to v pohádkách býva. Kniha se našim chlapečkům moc líbila, četli jsme ji na dobrou noc před spaním. :-)

Super kniha o krysácích Hubertovi a Hodanovi, sádrovém trpaslíku Ludvíčkovi a jejich novým kamarádem potkanem Edou z Prahy. Veškeré jejich dobrodružství se odehrávají na smetišti nedaleko Vizovic. Vtipné příběhy se mým chlapečkům moc líbily, takže tuto knížku určitě doporučuji a hodnotím jí plným počtem hvězdiček. :-)

Zábavné a veselé příběhy o Kátě a jejím psím kamarádovi Škubánkovi. Kniha se nám líbila, a tak jí dáváme plný počet hvězdiček, protože si je každopádně zaslouží. :-)

Krásné příběhy o Kátě a pejskovi jménem Škubánek. Tato bezva sehraná dvojice společně zažívá různá dobrodružství u kterých se děti a i dospěláci opravdu nenudí. :-). Kniha se nám moc líbila a dáváme jí plný počet hvězdiček.

Krásná kniha a ještě krásnější ilustrace, naším klukům se moc líbila, a tak se vrháme na další díly. :-)

Krásně napsaná kniha z pohledu pejska, který se vždy narodil s nějakým důležitým posláním. Moc se mi líbila a dávám plný počet hvězdiček :-)

Výborná kniha, napínavá s tajemstvím, člověk tuší, že je něco v nepořádku. Opravdu pěkně napsané. Doporučuji a dávám plný počet hvězdiček. :-)

Knížka Nezbedné pohádky od Josefa Lady byla super. Klasické pohádky jsou tak trochu jiné, krásně poplatené. Jsem moc ráda, že jsem tuto knihu objevila, protože v dětství mě minula. Určitě doporučuji a hodnotím jí plným počtem hvězdiček. :-)

Kniha Pohádky o lvech a plachetnicích se nám moc líbila. Příběh vypráví o námořníku Parníčkovi a jeho příteli Flokovi, který potřeboval pro své zdraví mořský vzduch. Určitě doporučuji a knihu hodnotím plným počtem hvězdiček. :-)

Knihu Pohádky pro děti, pro mámy a pro táty určitě doporučuji. Mám jí schovanou dlouhá léta v mé knihovničce z dětství. Pohádky v této knize jsou krásné, zajímavé a čtivé. Knihu jsem našim chlapečkům četla na dobrou noc a moc se nám všem líbila. :-)

Kniha POHÁDKY od Miloše Macourka nás nesmírně bavila. Pohádkové příběhy jsou velmi vtipné, čtivé a spisovatel pan Macourek měl velmi bujnou fantazii. Našim chlapečkům jsem jí četla na dobrou noc a moc se jim líbila. Já osobně jsem tuto knihu z dětství neznala, a tak jsem moc ráda, že jsem jí objevila v naší rodinné knihovně a mohla jí poznat. :-). Hodnotím jí tedy plným počtem hvězdiček a určitě všem doporučuji!

Kniha Kouzlení vše nezmění vypráví zajímavý fantazijní příběh malé Anežky a malé víly Půdilky. Našim dětem se kniha moc líbila, takže jí hodnotím plným počtem hvězdiček a doporučuji! :-)

Tajemství srdce, kniha která mě úplně pohltila a dojala. Spisovatelka vše krásně popisuje, takže celý příběh si od záčátku až do konce doslava užíváte. Vůbec mi nevadilo, že spojila pohádku o Zlatovlásce a Plaváčkovi dohromady, dala do toho opravdu emoční náboj až jsem v některých pasažích při čtění pociťovala mrazení. Našim chlapečkům se kniha také moc líbila, takže určitě za mě ano. Doporučuji a hodnotím jí plným počtem hvězdiček. :-)

Super knížka, králíky Boba a Bobka z klobouku jsme si úplně doslova zamilovali. :-) Krásné a vtipné příběhy u kterých se opravdu nenudíte. Určitě doporučuji a dávám jí plný počet hvězdiček. :-)

Kniha Byla jednou koťata se nám moc líbila. Krásné příběhy malé poslušné kočičky Pacičky a malých rošťáků kocourků Macourka a Canfourka. Moc se mi líbilo, jak spisovatelka Ljuba Štíplová vyzdvihla, že z každého lumpačení malých kocourků vyplývá nějaké to ponaučení pro život, které si aspoň naši kluci vzali k srdci. :-) Určitě doporučuji a hodnotím jí plným počtem hvězdiček. :-)

Knížka Brouka Pytlíka je naprosto skvělá. Brouk Pytlík je velice vtipná postava a všechny jeho příběhy se mě a našim chlapečkům moc líbili. Určitě doporučuji, kniha má moc hezké ilustrace, čte se moc pěkně a ještě se u ní pobavíte. Dávám plný počet hvězdiček a určitě si jí rádi přečteme někdy zase příště.

Neználek v Kamenném městě, dětem se moc líbil. Mě osobně už o něco méně, vnuk Igor to neuměl tak krásně popsat ty příběhy jako jeho dědeček Nikolaj Nosov. Ale určitě doporučuji i tak, děti to nepoznají, hlavní bylo, že se zase setkaly s jejich nejoblibenější postavou Neználkem a jeho kamarády. :-)

Výborný psychologický thriller, četla jsem ho s napětím od úplného začátku až do konce. Tato kniha si určitě zaslouží plný počet hvězdiček. Doporučuji!!!

Kniha Manželovo tajemství určitě stojí za přečtení, osobně se mě četla velmi dobře. První stránky mi daly trochu zabrat, než jsem si urovnala postavy (prolínají se 3 osudy), ale pak už to šlo samo. Za mě dávám plný počet hvězdiček a doporučuji si ji přečíst!

Kniha Košíček zlatých vajíček nás moc bavila, protože v každém vajíčku se něco ukrývá. :-) Buď je to nějaká pohádka, říkadlo, písnička nebo hádánka. Určitě doporučuji si jí přečíst a hodnotím jí plným počtem hvězdiček. :-)